Breaking News

ÎN CURÂND: LEGĂTURILE ȘI ARANJAMENTELE CLANULUI “REGINA” LA MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE!

TÂRGOVIȘTE: Primarul Cristian Stan face apel la responsabilitate! (VIDEO) 

Mar 25, 2020

Pentru că întreaga lume trece printr-o perioadă extrem de grea din cauza pandemiei de COVID 19, cu toții trebuie să fim solidari și responsabili, să respectăm ceea ce autoritățile ne impun, să fim constienți de pericolele la care ne expunem.

Primarul municipiului Târgoviste, Cristisn Stan, la rândul său, îndeamnă la responsabilitate, mai ales că, începând de astazi, măsurile de circulație pentru cetățeni, prevăzute în Ordonanța Militară Nr.3, s-au limitat.

„Pentru că suntem într-o perioadă foarte delicată, fac apel la responsabilitate. Am primit telefoane de la persoane care nu doreau alimente sau medicamente, în schimb doreau să vină cineva de la Primărie să-i plimbe câinele. Mi se pare o chestiune care chiar nu are ce să caute în situaţia în care ne aflăm. Bineînţeles că nu am dat curs acestei solicitări, însă primim şi asemenea tipuri de solicitări. De aceea, fac apel la responsabilitate. Poate că în această perioadă o altă persoană avea nevoie de medicamente, de alimente… (…)

Mai fac un anunţ important, pentru oamenii care sunt îngrijoraţi că le expiră valabilitatea unor documente. Potrivit Ordonanţei Militare, documentele care expiră pe perioada stării de urgenţă, eliberate de autorităţile publice, pot fi preschimbate într-un termen de 90 de zile de la data încetării stării de urgenţă. Practic, este o prelungire de valabilitate”

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: