Breaking News

Aurelian Cotinescu, președinte PNL Târgoviște, își formează o echipă nouă pentru alegerile locale

Mai 27, 2020

Cum pregătirile pentru alegerile locale ce vor avea loc în toamna acestui an sunt în toi, PNL Târgoviște nu bate pasul pe loc și lucrează la întocmirea listei de consilieri pentru Consiliul Local Municipal. Potrivit declarațiilor președintelui PNL organizația municipală, un singur liberal se va mai afla ”în cărți”, și anume Adrian Bercu. De asemenea, Aurelian Cotinescu mai spune și faptul că își dorește o echipă nouă care să merite să ocupe acestă funcție.

”În acest moment lista de consilieri pentru Consiliul Local Municipal Târgoviște este stabilită în procent de 80-90%, un singur consilier actual se mai regăsește, domnul Bercu. Eu conduc organizația liberală târgovișteană de aproximativ un an și jumătate, i-am moștenit.
Din punctul meu de vedere le-am cerut niște lucruri simple: să prezinte proiecte de dezvoltare ale orașului, proiecte personale, apoi să arate capacitatea lor de a comunica, de a lucra, de a câștiga în rândul lor oameni, să fie capabili să obțină funcția de consilier local, să aibă cunoștințele necesare și să poată cu adevărat să aducă un plus orașului Târgoviște. Cred că este foarte important să aducem oamenii potriviți la locul potrivit. Cred că este momentul să aducem nume noi în față, oameni bine pregătiți care pot cu adevărat să ocupe o funcție în Consiliul Local și să se ridice la înălțimea așteptărior noastre, dar mai ales ale târgoviștenilor. Cu actualii colegi am lucrat aproape bine, însă este mometul unei noi echipe, una tânără pe care ne bazăm în acestă perioadă.
Deocamdată nu am stabilit ordinea lor pe listă, mai avem foarte mult de muncă și fiecare va dovedi ce poate până în ultima clipă.”

Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare