Breaking News

PSD Dâmbovița marjează pe tineri la alegerile locale din toamnă

Mai 25, 2020

Amânate din cauza pandemiei de COVID 19 pentru toamna acestui an, alegerile locale reprezintă un examen important pentru toate partidele politice.

La nivelul județului Dâmbovița, potrivit declarațiilor reprezentanților Partidului Social Democrat, vor apărea schimbări și nume noi pe liste, în special tineri, oameni cu viziune, oameni care să contribuie la dezvoltarea comunităților din care fac parte.

”Partidul Social Democrat va avea candidați în toate localitățile pentru Consiliile Locale. Avem liste complete de consilieri locali și cred că nu este o surpriză ca cel mai mare partid din județul Dâmbovița și din România să aibă aceste liste în majoritatea localităților, ba chiar avem și competiție internă pe locurile eligibile din Consiliile Locale.

Sunt foarte multe nume noi, mai ales pentru funcția de primar, candidați tineri, venim cu oameni tineri care vor să dezvolte localitățile respective. Vă pot spune că există unele comune în care avem candidași PSD în funcție și candidați noi pentru fotoliile de primar.”, a declarat Corneliu Ștefan, președintele organizației.

corneliu

 

La rândul său, Cristian Stan, primar al municipiului Târgoviște și secretar executiv al organizației, susține afirmațiile colegului său, precizând faptul că și la nivelul listei de consilieri pentru Consiliul Local Municipal Târgoviște din partea PSD vor exista schimbări, acesta dorindu-și cât mai mulți tineri în echipa sa.

”Da, vor fi schimbări bineînțeles. Echipa este într-o continuă mobilitate, vor fi oameni tineri pentru că, nu-i așa, trebuie încet, încet să pregătim și noi viitorul acestui partid. Este foarte important acest lucru, un partid care nu-și pregătește viitorul la un moment dat, cu siguranță, va dispărea. Va trebui să aducem lângă noi oameni tineri care să și intre la această activitate care, deși, în pofida a ceea ce  cred mulți, nu este o muncă ușoară și ai nevoie de multe cunoștințe și ai nevoie de multă muncă, ce se vede e numai suprafața.”, a adăugat Stan.

c509d9fc-8dbc-4c89-af70-267f48ba3517

Flash, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare