Breaking News

Crucea Roșie Dâmbovița, sprijin important pentru unitățile medicale, centrele de asistență medico-socială și pentru persoanele vulnerabile

Iun 29, 2020

Crucea Roșie Dâmbovița continuă să intervină în lupta cu noul coronavirus, cu toate resursele din dotare, conform statutului și misiunii sale umanitare. Încă de la începutul acestei perioade de criză, Crucea Roșie Dîmbovița s-a aflat conform mandatului său, în colaborare permanentă cu autoritățile naționale și locale, Sediul Central al Crucii Roșii Române, și a oferit sprijin logistic, uman și material pentru a consolida răspunsul acestora în contextul pandemiei COVID-19 la nivelul județului Dâmbovița.
În funcție de solicitările și nevoile locale, Crucea Roșie Română – Filiala Dâmbovița a acordat sprijin  unităților  spitalicești dâmbovițene, centrelor de asistență medico-socială,  dar și persoanele vulnerabile  din comunitățile  dâmbovițene, cu produse sanitare,materiale de protecție, alimente de bază, conform normelor și standardelor organizației în situații de urgență în limita stocurilor disponibile. Astfel, din stocurile proprii și donații, Crucea Roșie Dâmbovița , în  cursul acestei luni a distribuit o serie de produse către comunități vulnerabile afectate de pandemie, centre de asistență medico-socială și deasemenea către unități sanitare din județ în valoare de peste 86.000 lei.
Crucea Roșie Dâmbovița a pus la dispozitia unităților sanitare, din județ diferite produse, echipamente și materiale sanitare în sumă de peste 76.000 lei.
Criza COVID 19 are un impact major atât la nivel județean, cât și la nivel național, însă răspunsul donatorilor, sponsorilor, Directorului, angajaților și al voluntarilor  este unul prompt, toți aceștia dorind să susțină demersurile pentru combaterea acestei pandemii, aducând un sprijin material și moral tuturor celor afectați în mod direct sau indirect, și, de ce nu, un zâmbet pe fețele lor.
“ Crucea Roșie  Dâmbovița mulțumește tuturor celor care ne ajută să scriem în prezent istoria organizației. Fără susținerea voluntarilor, donatorilor, partenerilor și prietenilor Crucii Roșii programele noastre de ajutorare nu ar fi fost posibile.Vă invităm să ne rămâneți alături, pentru că doar uniți putem duce mai departe misiunea pentru umanitate”, a declarat directorul Crucea Roșie  Dâmbovița, jr. Raul Pavelescu.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: