Breaking News

ADLE Dâmbovița și-a prezentat candidații pentru șefia CJD, pentru primăria Târgoviște, dar și pentru alte trei localități

Iul 29, 2020

Alianța Liberalilor și Democraților Organizația Dâmbovița și-a prezentat astăzi o parte dintre candidații pe mâna cărora va merge la alegerile locale din toamna acestui an. Astfel, pentru șefia Consiliului Județean Dâmbovița, ALDE mizează pe Ion Dumitru, fost director al Romsilva, pentru primăria Târgoviște va merge cu Dumitru Barbu, actual consilier local al Consiliului Local Municipal, la Găești s-a înscris în cursa pentru conducerea administrației locale Dan Alexiu, pentru comuna Hulubești, fostul edil, Adrian Chitiță, iar la Cojasca Meltiade Petre.

„Nu ne vom lăuda cu canalizare și cu apă, sau cu limbi de asflat pe străduțe, nu ne vom lăuda că au mai venit niște bani de la Uniunea Europeană , nu ne vom lăuda că am reușit să strângem mai mulți bani la buget, pentru că asta însemnă responsabilitatea alesului local.  Nu e voie ca primarul să se laude că a făcut cea ce era obligat să fac, aceste lucruri fac parte din fișa postului.„, a precizat Ionel Petre, președintele ALDE DÂMBOVIȚA.

1

„Mulțumesc președintelui ALDE pentru încrederea pe care mi-o acordă în 2020 și în același timp spun că am avut multe de învățat din campania pentru funcția de primar din 2016, atunci când contracandidatul meu, actualul primar, care făcea parte din ALDE a câștigat funcția de primar. Plec la acest drum cu încredere și cu speranța că cetățenii comunei Hulubești au greșit în 2016 când au făcut schimbarea, a fost una greșită pentru că cei 4 ani de guvernare locală a actualei administrații s-a dovedit a nu avea nici un fel de realizări. Mi-am creat un culoar pentru a câștiga alegerile locale din acest an. Sunt sigur că împreună cu echipa ALDE, la Hulubești se va păstra funcția de primar, vom avea majoritate în Consiliul Local și experiența politică și administrativă a celor 8 ani cât am stat la primărie mă va ajuta să câștig alegerile locale din 27 septembrie”, a precizat  Adrian Chiriță, candidat Hulubești .

4

Meltiade Petre, candidat Cojasca „Vreau să vă asigur că nu vreau să fac figurație, ci planul meu este să câștig alegerile din 27 septembrie. Din septembrie că voi vorbi în calitate de primar și nu de candidat”.

5

Dan Alexiu, candidat Găești „Voi încerca să caut soluții pentru modernizarea orașului prin implementarea unor sisteme smart green- rețea inteligentă, voi încerca să investesc în educație și sănătate. În domeniul mediului, vreau să implementez un sistem de reciclare modernă. Voi încerca să aduc oameni de calitate în domeniul sanitar, voi încerca sa dezvolt sistemul și să sprijin cadrele medicale prin acordarea de locuințe”.

e913348d-ce79-4fbf-a966-69a2066f0701

 

 

 

Actualitate, Flash, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: