Breaking News

Corneliu Ștefan, presedinte PSD Dâmbovița, favoritul sondajelor în cursa pentru președinția Consiliului Județean

Iul 28, 2020

Social-democrații dâmbovițeni au început strângerea semnăturilor de sustinere pentru candidaturile la alegerile locale din toamna acestui an. Astfel, pentru șefia Consiliului Județean Dâmbovița, Partidul Social Democrat mizează pe proiectele și experiența președintelui Corneliu Ștefan.

Potrivit celor mai recente sonaje, candidatul social democrat se află în preferintele dâmbovițenilor. Datele sunt confirmate de președintele executiv al formațiunii politice, senatorul Titus Corlățean, care, cu fiecare ocazie, și-a exprimat susținerea față de Corneliu Ștefan precizând faptul că acesta din urmă este “cea mai bună și mai serioasă propunere pe care a avut-o PSD în existența sa în județul Dâmbovița.”.

De asemenea, Corlățean crede cu tarie în programul electoral pe care Corneliu Ștefan l-a pregătit”, “Master Planul”, pentru dezvoltarea fiecărei localități dâmbovițene.

„Nu avem nici un dubiu cu privire la președinția Consiliului Județean. Corneliu Ștefan are toate argumentele să câștige. În toate măsurătorile, inclusiv în cele de la nivel național, cei care sunt pe locurile doi și trei în acest județ, PNL și Pro România la mare distanță, locurile doi și trei, împreună nu ajung nici pe departe la cota pe care o are Corneliu Ștefan și PSD în clipa de față în județ. Și este bine de știut acest lucru. Sunt sătul de povești, de tentații, de presiuni, de încercări de racolări… Un proiect politic serios se susține prin seriozitate, coeziune și caracter. Cine are caracter rămâne și la bine și la rău în această echipă. Va fi o campanie, așa cum a spus și Corneliu Ștefan, bazată în principal pe proiectele pozitive de care oamenii au nevoie”, a declarat senatorul PSD, Titus Corlățean.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: