Breaking News

Ionel Petre, președinte ALDE Dâmbovița: “Poate că este timpul să facem ceva pentru ca Orban și ai lui să nu creadă că sunt de neatins” 

Iul 28, 2020

“Fiți bărbați! Asumați-vă guvernarea!”, este mesajul pe care Ionel Petre, președintele ALDE Dâmbovița, îl transmite membrilor Guvernului condus de Ludovic Orban. Nu este prima dată când politicianul dâmbovitean trage semnale de alarmă vizavi de acțiunile și măsurile luate de actualii miniștrii. De această dată, Petre cere opozitiei initierea unei motiuni de cenzură împotriva liberalilor.

“Toți sunt nemulțumiți, toți critică actuala guvernare, însă doar atât! De ce? De ce vă mulțumiți doar cu poziția confortabilă de a fi în opoziție?

Faceți un pas în față! E clar că Guvernul Orban este depășit de situație, de orice situație…

Este timpul pentru o moțiune de cenzură!

Fiți bărbați! Asumați-vă guvernarea!

Nu mai așteptați alegerile! Nu așteptați să treacă nebunia aceasta pandemică. Acum este momentul ca politicienii, de orice culoare, să dovedească faptul că vor să facă ceva pentru popor, că vor să schimbe ceva în România.

Actuala majoritate parlamentară nu are voie să tacă și să rămână în opoziție, plângându-se de deciziile neinspirate ale liberalilor, atâta timp cât poate prelua frâiele conducerii!

Am mai trecut prin schimbări de Guvern prin moțiuni de cenzură. Poate că este timpul să facem ceva, pentru ca Orban și ai lui să nu creadă că sunt de neatins.

Și-au bătut joc de noi suficient!

Este timpul pentru schimbare!

Este timpul pentru demonstrarea “bărbăției” politice! Nu mai așteptați să iasă poporul în stradă! V-ați asumat rolurile de politicieni, utilizați-le așa cum este normal!” ,precizează acesta.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: