Breaking News

Liberalii târgovișteni vor să rezolve problema locurilor de parcare din municipiu

Iul 31, 2020

„Ne dorim să facem din Târgoviște o nouă Oradea„, este dorința liberalului târgoviștean Aurelian Cotinescu, candidat pentru primăria municipiului. În cursul acestei săptâmâni, Cotinescu a mers în vizită la Oradea pentru a afla direct de la sursă care este rețeta succesului în administrația publică. Unul dintre subiectele abordate la întâlnirea cu edilul Ilie Blejnar a fost aceea a fluidizării traficului și rezolvarea problemei locurilor de parcare.
„Una dintre problemele pe care le-am discutat la Oradea a fost cum a reușit administrația de acolo să fluidizeze traficul, cum a reușit să rezolve problema locurilor de parcare, al parcărilor, să comparăm cu situația de la noi. Dacă te duci să plătești ceva în centrul orașului nu ai loc de parcare.
De aceea , noi liberalii, am venit cu un proiect care să acopere acestă nevoie, parcări în zona Consiliului Județean Dâmbovița cât și la nivelul cartierelor. Deasupra parcării ne propunem ca întreg spațiul să fie un spațiu verde, un fel de oază între ziduri de beton. Trebuie să mergem pe acest concept, să-l dezvoltăm. Ne propunem ca acest proiect să acopere până la 500 de locuri de parcare, bineînțeles în funcție de zonă și de banii alocați acest număr poate fi mai mare sau mai mic.


Vom găsi pentru fiecare cartier în parte soluții. Trebuie să înțelegem că astfel de proiect implică anumite costuri, iar din bugetul local probabil că o să putem să facem împreună cu Consiliul Județean, într-o primă fază, această parcare din centrul municipiului.„, a precizat Cotinescu.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: