Breaking News

“Nunta lui Figaro”, spectacol în aer liber la Teatrul de Vară Târgoviște

Iul 29, 2020

Sâmbătă, 1 august, de la ora 21:30, în locația Teatrul de Vară din Târgoviște (Parcul Chindia) sunteți invitați la “Nunta lui Figaro”, un super spectacol marca Teatrului Tony Bulandra.

ACESUL ESTE GRATUIT iar purtarea măștii obligatorie.

Montarea respectă prin costume, decor și muzică atmosfera baroc a perioadei în care Pierre Beaumarchais a scris și amplasat povestea, iar prin mesajul regizoral și stilul de joc face referire întrucâtva la teatrul absurdului, la tehnica caricaturii care scoate la iveală esențialul.

Căsătoriile se țin lanț. După ce Contele Almaviva s-a însurat cu Rosina, ajutat de istețul său servitor Figaro, acum a venit și rândul acestuia să-și unească destinul cu aleasa inimii lui, Suzanne, camerista Rosinei, devenită Contesa de Almaviva. Contele, însă, după numai trei ani de viață de familie, încearcă să-l împiedice pe valetul său să-și împlinească visul, pentru că dorește ca Suzanne să-i revină tot lui, ca o salvare împotriva plictiselii. Prin iscusință și onestitate, Figaro pune capăt planurilor necinstite ale stăpânului său, devenind o emblemă pentru oamenii de starea a treia, privați de dreptate și tratați cu indolență de către clasa privilegiată. Situațiile comice se țin lanț pe tot parcursul piesei, pentru că, așa cum se întreba însuși Beaumarchais, „pot oare liniștea și dragostea să conviețuiască în aceeași inimă?”

Capacitate maximă admisă în locație este de 60 persoane (pe scaune, dispuse la minimum 2 m distanță unul față de celălalt).

Accesul publicului se va face începând cu ora 21.00, la un interval de 5 minute până la începerea spectacolului, în ordinea survenită unei rezervări prealabile făcute prin telefon, WhatsApp, sau pe adresa de e-mail: rezervări@tonybulandra.ro (confirmată ulterior), în grupuri de maximum 10 persoane conduse la locația reprezentației de către un responsabil al teatrului.

WhatsApp Image 2020-07-28 at 21.38.20

Poți obține informatii de la Agenția de bilete a Teatrului Tony Bulandra exclusiv prin:

Telefonul agenției de bilete a teatrului: 0245.210.046;

WhatsApp: 0799.759.012;

E-mail: rezervari@tonybulandra.ro

Program de lucru: L – D: 09:00 -19:00

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: