Breaking News

Partidul Ecologist Organizația Moreni și-a lansat candidatul pentru primăria municipiului

Iul 09, 2020

Dublu eveniment pentru Partidul Ecologist Organizația Moreni, inaugurarea sediului și lansarea candidatului pentru funcția de primar al municipiului.

La începutul săptămânii, Biroul Permanent Județean al Partidului Ecologist Român a decis, în unanimitate, că Ciprian Băicoianu este candidatul ideal pentru competiția electorală din toamna acestui an.
„Politica se face la nivel national, în Moreni am decis să facem management și consider că alături de diplomație putem deschide orice ușă. Oamenii tineri au dreptul de a-și exprima punctul de vedere, avem dreptul de a ne realiza niște obiective pe termen mediu, scurt și lung, iar pentru acest lucru avem nevoie de sprijin. Pot să vă spun că am toată determinarea și toată motivația necesară să aduc lângă mine oameni tineri, împreună știu că putem să schimbăm municipiul Moreni, să-l aducem la normalitate și la faimape care a avut-o cândva. Municipiul, în acest moment, din punctul meu de vedere, este într-o moarte clinică. În perioada următoare voi prezeta public o serie de idei și proiecte pe care le am.
Îi invit pe toți de la 18 până la 65 de ani și peste să vină alături de noi, să ne cunoască, așa cred că este singura modalitate prin care se pot convinge că avem altă mentalitate pentru a aduce schimbarea și modul în care ar trebui să se dezvolte municipiul Moreni.Suntem o zonă strategic bună poziționată față de București, ne putem dezvolta la un nivel extraordinar de mare.
Vreau să mai adaug un lucru, vreau să le mulțumesc profesorilor care mi-au fost alături în școala generală și liceu care au venit alături de noi plus o mare parte din tinerii antreprenori din Moreni, oameni motivați, oameni pregătiți.„, a precizat Băicoianu în cadrul unei confeințe de presă.
La eveniment au fost prezenți și reprezentanți ai Partidului Ecologist Român de la nivel central, secretarul general Mircea Andrei, Simona Man prim-vicepreședinte, dar și conducerea organizației județene Dâmbovița, președintele Neli Ion și Vali Tincu prim-vicepreședinte.

„Când am acceptat să fiu președinte al Partidului Ecologist Român Dâmbovița am mers pe ideea de resetare a clasei politice și mi-am propus să alegem candidați tineri, care vin cu altă viziune, cu alte idei. Am încredere că vom face un joc frumos la Moreni. Stiu că se va schimba scorul electoral în acest oraș în care de mulți ani nu s-a întâmplat nimic. Am încredere deplină în candidatul nostru.
Mă bucur să văd acestă echipă tânără, mă bucur să vad că sunteți uniți, mă bucur că doriți și implicarea seniorilor care să vă ajute în proiect pentru că și ei vă pot da sfaturi utile în acestă luptă.„, a adăugat Neli Ion.

IMG-20200709-WA0015

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: