Breaking News

Ploile au distrus infrastructură stradală în mai multe localități dâmbovițene

Iul 08, 2020

În ultima săptămână, Prefectul județului Dâmbovița a emis 8 ordine în vederea constituiŕii comisiilor care să evalueze pagubele produse de fenomele hidrometeorologice periculoase. Solicitările au fost primite de la comitetele locale pentru situații de urgență, pentru constatarea și evaluarea pagubelor produse la mai multe obiective pe raza comunelor: Nucet, Ludești, Moroeni, Uliești, Petrești, Pucheni, Moțăieni și Vârfuri.

Obiectivele afectate în urma fenomenelor hidrometeorologice periculoase (precipitații abundente) pentru care au fost solicitate comisiile  au fost : poduri, drumuri județene, drumuri comunale și alunecări de teren produse pe anumite străzi.

În urma deplasărilor în teren, comisiile formate din reprezentanți ai:  Instituției Prefectului-județul Dâmbovița, ISU “Basarab I” Dâmbovița, Consiliului Județean Dâmbovița, Inspectoratului de Stat în Construcții Dâmbovița, Sistemului de Gospodărire a Apelor Dâmbovița/Sistemului Hidrotehnic Independent Văcărești, precum și un reprezentant al UAT-ului, au întocmit note de constatare sau procese verbale, pe baza concluziilor stabilite de specialiști.

Activitatea de evaluare a acestor comisii, în baza solicitărilor de la unitățile administrativ-teritoriale, continuă și în următoarea perioadă.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: