Breaking News

PNL Dâmbovița își înșală electoratul, habar nu au ce se întâmplă în județ

Iul 01, 2020

Încă o replică a Partidului Social Democrat Organizația Dâmbovița pentru opoziția liberală vizavi de proiectul de infrastructură rutieră reprezentat de lărgirea la patru benzi a DN71, Bâldana-Târgoviște.

“În continuare, PNL Dâmboviţa îşi înşală electoratul, iar membrii acestui partid dau senzaţia că muncesc, deşi rezultatele lor în funcţiile pe care le ocupă prin consilii judeţene, locale sau chiar în Parlamentul României arată că nu au făcut nimic 4 ani pentru judeţul nostru.

Săptămâna trecută veneam cu veşti bune pentru dâmbovițeni în ceea ce privește modernizarea drumului care leagă Târgoviște de Sinaia și lărgirea la 4 benzi a drumului Bâldana-Târgoviște!

În urma discuțiilor purtate de președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan, și vicepreședintele organizației, Ionuț Săvoiu, cu reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere s-au primit asigurări că, în cel mult o săptămână, pentru DN 71, vor fi reluate procedurile de achiziție a serviciilor de proiectare și execuție. De asemenea, Drumul Expres Muntenia, Găești-Târgoviște-Ploiești, se află în faza de achiziție a studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic. Deputatul Corneliu Ștefan și vicepreședintele PSD Dâmbovița, Ionuț Săvoiu, au solicitat CNAIR ca lucrările pentru viitoarele variante ocolitoare ale Municipiului Târgoviște și Găești să poată fi executate separat de drumul expres Muntenia. Acest lucru înseamnă că variantele de ocolire ale Municipiului Târgoviște și oraşului Găești pot fi realizate mult mai rapid!

Reacţia PNL la discuţiile purtate de reprezentanţii PSD cu cei ai CNAIR a fost una care confirmă încă o dată că habar nu au ce se întamplă în Dâmboviţa şi care sunt nevoile acestui judeţ.

În primul rând, președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan, și vicepreședintele organizației, Ionuț Săvoiu, au fost la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru a vedea stadiul proiectelor de importanţă majoră pentru judeţ şi pentru a sancționa dacă acestea nu se implementează.

De asemenea, liberalii mai arată că nu fac diferenţa între DN 72 şi Drumul Expres Muntenia de care vorbeşte PSD Dâmbovița. Şi, pentru că sunt liberali dâmboviţeni care se vor deputaţi, senatori, primari de muncipii sau vor să ocupe funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, nu înţelegem cum poţi aspira la o astfel de demnitate făra a şti o iotă de administraţie.

Prioritățile execuției arterelor rutiere importante nu sunt stabilite de PNL, ci sunt stabilite prin masterplanul de transport al României, iar Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere răspunde de implementare.” COMUNICAT de PRESĂ Purtător de cuvânt PSD Dâmbovița,

Costin Cozma.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: