Breaking News

TÂRGOVIȘTE: Lucrările la școala “Mihai Viteazul” se vor finaliza până la începutul anului școlar

Iul 01, 2020

Început în luna luna septembrie a anului 2019, proiectul de reabilitare și modernizare al școlii gimnaziale “Mihai Viteaxul” reprezintă unul dintre cele mai ambițioase proiecte de modernizare și reabilitare a infrastructurii educațiinale de la nivelul municipiului Târgoviște. Potrivit primarului Cristian Stan, în momentul în care lucrările vor fi finalizate la începutul anului școlar.

“Școala Mihai Viteazul face obiectul unui proiect pe fonduri europene cu o valoare de aproximativ 18 milioane de lei și care va fi finalizat până la începutul anului școlar, si care transformă această unitate de învățământ în una dintre cele mai moderne din țară.

Este un prouect în cadrul căruia s-au construit corpuri noi de clădire în care numarul de clase s-a ridicat de la 22 la 36, s-a extins sala de sport, o bază sportivă, o sală de festivități si altele.

Intervențiile de aici vizează și curtea interioară a școlii gimnaziale, dar și dotări, atât pentru curte cât și pentru interiorul clădirii.

Cu alte cuvinte, tot ceea ce înseamnă școala Mihai Viteazul suferă schimbări majore, o casă nouă in care elevii și profesorii se vor întoarce.”

WhatsApp Image 2020-07-01 at 11.10.19

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: