Breaking News

Accident rutier la Mătăsaru cu o persoană încarcerată și unul dintre șoferi cu alcoolemie peste limită 

Aug 12, 2020

În această dimineață, în jurul orei 08:15, pompierii de la Detașamentul Găești au fost solicitaţi şi au intervenit în localitatea Mătăsaru pentru asigurarea zonei și descarcerarea unei persoane în urma producerii unui accident rutier, între două autoturisme conduse de ofemeie în vârstă de 29 de ani și un bărbat de 33.

La locul evenimentului, pompierii s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă (ASAS).

În urma accidentului femeia a rămas blocată în autoturism, fiind necesară intervenția pompierilor pentru extragerea acesteia din mașină. Salvatorii au predat victima echipajului de ambulanță SAJ pentru acordarea asistenței medicale.

De asemenea, unul dintre conducătorii auto, bărbatul, în urma testării cu aparatul etilotest, a prezentat o alcoolemie peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Se efectuează cercetarea la fața locului, urmănd să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier, însă, din primele date, se pare că șoferița nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers spre stânga, în timp ce bărbatul s-ar fi angajat într-o depășire.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: