Breaking News

Dep. Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița: “Facem alianțe cu dâmbovițenii și nu cu partide politice”

Aug 10, 2020

“Nu voi reprimi în rândurile Partidului Social Democrat Organizația Dâmbovița, atâta timp cât eu voi fi președinte, niciun primar care a ales să plece la alt partid. Este o hotărâre luată în cadrul unei ședinte a Comitetului Executiv Județean, cu unanimitate de voturi, votul fiind exprimat inclusv de cei care au ales să trădeze”, este mesajul deputatului Corneliu Ștefan, liderul PSD Dâmbovița după ce patru edili au ales să mergă într-o altă direcție alaturi de opoziție. Este vorba despre primarii comunelor Răscăieți (Iulian Buibăr),  Costesti Vale, (Toma Matei), Odobești (Alecu Nicolae) și Brezoaiele (Nicolae Tudorache).

Dată fiind plecarea acestora, PSD Dâmbovița le-a găsit înlocuitori. Pentru Răscăieți va candida Marian Fulea, pentru Costesti Vale Petre Prodan, (în prezent consilier local), la Odobești PSD va fi reprezentat de Ilie Radu, iar la Brezoaiele de Ștefan Cozma.

WhatsApp Image 2020-08-10 at 12.25.27

“Până la sfârșitul săptămânii vom depune dosarele de candidaturi în toate localitățile județului, atât pentru primari cât și pentru consilieri locali, dar și pentru Consiliul Județean Dâmbovița și consilierii județeni.

Am spus-o și o repet, îmi doresc o campanie electorală bazată pe oameni și proiecte de dezvoltare a tuturor comunităților. Nu facem alianțe, nu facem blaturi. Alianțele noastre sunt doar cele cu oamenii, cu dâmbovițenii, nu cu partide politice, nu pentru interese personale”, a mai precizat Corneliu Stefan.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: