Breaking News

Gabriel Grozavu, prim-vicepreședinte PNL Dâmbovița, alături de echipele de la Bucșani și Răzvad la depunerea candidaturilor pentru alegerile locale

Aug 12, 2020

Astăzi, 12 august a.c., candidații Partidului Național Liberal pentru funcțiile de primar în comunele Bucșani, Valentin Șuțoiu, și Răzvad, Liviu Șerban, dar și cei pentru consilieri locali, și-au depus candidaturile pentru alegerile locale care vor fi organizate pe data de 27 septembrie a.c. .Alături le-au fost colegii din organizație, dar și coordonatorul zonal, prim-vicepreședintele PNL Dâmbovița Gabriel Grozavu.

”Astăzi am ales să fiu alături de colegii mei de la organizațiile PNL Bucșani și PNL Răzvad pentru depunerea candidaturilor la funcțiile de primar și la cele de consilieri locali. Întotdeauna le-am fost alături și o voi face în continuare pentru că Partidului Național Liberal îi pasă de dâmbovițeni, îi pasă de cetățenii fiecărei localități. Comunitățile au nevoie de lideri cu viziune, de oameni cu proiecte clare, de oameni cărora să le pese de comunitatea pe care o reprezintă”, este unul dintre mesajele pe care Grozavu l-a transmis.

WhatsApp Image 2020-08-12 at 21.28.56WhatsApp Image 2020-08-12 at 21.28.56 (1)
”Le mulțumesc tuturor colegilor pentru susținere și pentru faptul că sunt astăzi alături de mine într-un moment atât de important. Acesta este primul pas către schimbarea pe care toți o așteptăm. Am încredere în echipa Partidului Național Liberal organizația Bucșani, dar mai ales în locuitori. Împreună vom reuși”, a precizat Valentin Șuțoiu.

WhatsApp Image 2020-08-12 at 21.40.28

„Este o zi plină de emoție, o zi deosebită pentru noi. Apreciez munca fiecărui coleg din organizația Răzvad a Partidului Național Liberal și sunt încrezător în victorie”, a precizat Liviu Șerban.

WhatsApp Image 2020-08-12 at 21.31.32

”Atât comuna Bucșani cât și comuna Răzvad au nevoie de oameni cu viziune, de oameni care să nu fie încremeniți într-o lipsă de proiecte, o lipsă de inițiative. Răzvad fiind o zonă periurbană are foarte multe de oferit locuitorilor săi. Pentru acest lucru este nevoie de o administrație care să pună pe primul plan localitatea și nu interesele proprii. Sunt convins că Liviu Șerban și echipa de consilieri, dar și candidatul nostru la presedinția Consiliului Județean Dâmbovița, profesorul Sorin Ion, vor obține rezultate frumoase la alegerile locale din 27 septembrie, iar comuna Răzvad, cât și județul Dâmbovița vor fi conduse de liberali cu viziune. Îi felicit pe toți colegii de la Răzvad și de la Bucșani, oameni inimoși, oameni deosebiți, am mare încredere în dumnealor și sunt convins că se vor ridica la nivelul așteptărilor electoratului, ” a mai precizat prim-vicepreședintele Gabriel Grozavu.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: