Breaking News

Oprea îi reamintește lui Țuțuianu că dictatorii au sfârșit la Târgoviște

Aug 07, 2020

Faptul că Adrian Țuțuianu este deținătorul adevărului absolut și priceput în toate, o știm cu toții, probabil acestea fiind și motivele pentru care nu ratează nicio ocazie în care să critice activitatea lui Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița. Cu fiecare ocazie pe care o are și apariție în spațiul public, Țuțuianu îl atacă pe Oprea, de cele mai multe ori pe teme și subiecte care țin de activitatea CJD.
”Am înțeles turismul ca pe o binecuvântare, dar și ca resursă cu potențial incredibil pentru dezvoltarea județului.Din păcate, tot elanul din 2012 – 2016 a fost oprit în ultimii ani, în acest domeniu. Din cauza nepriceperii, diletantismului și intereselor personale mărunte, toate proiectele în turism sunt fie întârziate, fie ratate de-a dreptul. S-au făcut 2 pași înainte și 10 înapoi, iar impostorii care conduc astăzi Consiliul Județean nu au nici măcar bunul simț să recunoască eșecul. Se pozează semnând tot felul de hârtii, dau presei comunicate triumfaliste, dar concret, în teren, nu se întâmplă nimic.
Cine are urechi de auzit, să audă! Din acest motiv vreau să mă întorc la Consiliul Județean – pentru că știu (mai bine decât alții) ce e de făcut acolo și cum să repar ce s-a făcut prost în ultimii ani.” spune Țuțuianu într-o postare pe facebook.

Pentru că între cei doi există un ”război” de ceva vreme, nici Oprea nu se lasă mai prejos și îi dă replici acide lui Țuțuianu.

”Este vorba de domnul «Stalin Breloc», ctitor de mănăstiri, de tot ceea ce se face în Dâmbovița. El este omul care nu a învățat nici până în ziua de astăzi că nu poți reuși la infinit în viață doar dacă distrugi, nu accepți sau nu vrei să recunoști că ceea ce au făcut și alții este bun pentru comunitate. Nu poți să arunci mereu mizerii în spațiul public și să arunci cu mizerii în niște oameni care au pus bază unor proiecte de dezvoltare pe termen lung și au și realizat niște investiții în zona Peștera Padina. Toate aceste lucruri din frustrare și doar datorită faptului că tu în cei patru ani și jumătate nu ai făcut nimic pentru dezvoltare.
Și mai e ceva, să știți că dictatorii au sfârșit la Târgoviște. Tot a înființat el împreună cu prietenul lui Muzeul Comunismului. Poate că ar trebui să-l viziteze. Lumea s-a săturat de dictatori. Trăim într-o eră în care comunicarea înseamnă foarte mult, în care sunt la căutare liderii care pun accent pe comunicare, participare și nu pe dictatură sau conducere autoritară”. a precizat Oprea.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: