Breaking News

TITU: A fost confirmat pozitiv la COVID 19, în timp ce se afla la mare, cu un grup de prieteni  

Aug 09, 2020

Un băiat în vârstă de 19 ani, din orașul Titu s-a întors imediat de la mare după ce părinții l-au anuntat că sunt infectați cu COVID 19. La scurt timp și testul său a ieșit pozitiv.  Tânărul a mers pe litoral împreună cu un grup de prieteni, nu se știe exacți câți la număr.  “A venit la spital, s-a simţit foarte rău, a fost testat, s-a pozitivat testul, testat Covid. Tânărul a spus că vine de la mare, unde a fost cu un grup, la Costineşti, de 26 de persoane. Se extinde ancheta epidemiologică”., a precizat Aurelian Popa, prefectului judeţului Dâmboviţa, a declarant pentru Pro Tv.

 “Am indentificat grupul, erau în jur de 40. Au verificat actele organizatorului, erau bine, s-au făcut şi înregistrări şi poze cu fiecare, că au respectat pe durata transportului”.

Tinerii au fost urcaţi în autocar şi trimiși acasă. Cei mai mulți dintre tinerii care au mers împreună pe litoral, la Costinești, sunt din localitatea Braniştea, de lângă oraşul Titu, mai precis 23 dintre ei. Autoritățile spun că numai cei care se vor simţi rău sau vor prezenta simptome urmează să fie testate., a adăugat Cristiana Mihaela Schipor, Director DSP Constanța spune că ar fi vorba de mult.

Sursa stirileprotv.ro

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: