Breaking News

CORBII MARI: Taxele și impozitele nu se majorează

Sep 16, 2020

Potrivit unei hotărâri de Consiliu Local din data de 8 septembrie a.c., taxele și impozitele pe care cetățenii comunei Corbii Mari trebuie să le plătească pentru anul 2021 rămân la nivelul celor din acest an.

“E evident că asta au observat și vor observa toți locuitorii comunei, dar a fost nevoie de această precizare publică pentru a sancționa derapajul moral al unui personaj toxic, mincinos notoriu, care manipulează cu nerușinare în goana după câteva voturi.

IMG-20200916-WA0013

IMG-20200916-WA0014

Domnul Mincinos a pierdut degeaba 20 ani în administrația locală, a fost 8 ani (!!!) primar și habar nu are ce înseamnă proiect de hotărâre, hotărâre de consiliu local. Cum a trecut acest personaj prin administrație, dacă el nu are cunoștințe elementare cu privire la cine stabilește taxele și impozitele, cine le aplică etc? Cum a reușit un personaj atât de nepregătit să devalizeze bugetul comunei noastre cu 19 miliarde de lei? Și, cel mai îngrijorător, cum are un astfel de personaj tupeul enorm de a mai veni în fața oamenilor să le ceară votul? E ireal.

Eu cred că oamenii din Comuna Corbii Mari sunt foarte înțelepți, încât să separe decența de calomnie și buna-credință de minciună. Nu are rost să-i predau eu acestui Mincinos lecții despre Codul Fiscal sau articole de lege (pe care ar fi trebuit să le știe). Dar are sens să-i penalizăm pe toți acești impostori pe 27 septembrie. Ca să se învețe odată minte….

Revin: Taxele și impozitele locale NU SE MĂRESC și nici nu se vor mări!”, precizează primarul Ionuț Bănică prin intermediul unei postări pe facebook.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: