Breaking News

Europarlamentarul Rareș Bogdan a fost prezent în Dâmbovița pentru a susține candidații PNL la alegerile locale

Sep 16, 2020

În plină campanie electorală, în cursul zilei de ieri, europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a fost prezent în județul Dâmbovița pentru a fi alături de candidații Partidului Național Liberal din zona de nord a județului, de Aurelian Cotinescu, președinte PNL Târgoviște și candidat la primăria municipiului și de Sorin Ion candidat pentru conducerea Consiliului Județean Dâmbovița.
„Președintele Consiliului Județean Liberal, delegație puternică de europarlamentari liberali, o majoritate parlamentară constituiă în jurul PNL și cu un primar liberal la Târgoviște. Va fi pentru prima oară în istoria celor 30 de ani când, de la președinte, până la primar, până la președinte de Consiliu Județean vor fi de aceeași culoare politică astfel încât vom putea să dezvoltăm județul. Este păcat, Dâmbovița a rămas mult în urmă, Târgoviștea la fel. Târgoviștea are peste 25000-30000 de cetățeni care de sărăcie, de necaz, de supărare, din lipsa perspectivei au ales să plece în altă parte. E un moment al schimbării și alinierii pentru Târgoviște, pentru Dâmbovița la un model de dezvoltare care deja a devenit extraordinar la nivel european.

” Este șansa dumneavoastră să dezvoltați o zonă care a fost abandonată de PSD. Nu le mai dați încrederea dvs.! Nu le mai dați votul pentru că nu merită acest lucru! Lucrurile sun foarte simple. 27 septembrie înseamnă ruperea de trecut a Dâmboviței, a Târgoviștei și intrarea într-o altă epocă a normalității europene. Aurelian Cotinescu este soluția dvs. la primăria Târgoviște și Ion Sorin la Consiliul Județean Dâmbovița. Votați lista PNL la Consiliul Municipal și Județean! Aveți încredere că lucrurile se vor schimba în România! A sosit vremea!”, adaugă Rareș Bogdan.
Delegația liberală a fost prezentă în comunele Buciumeni, Moroieni, Pietroșita, dar și în municipiul Târgoviște, unde au stat de vorbă cu cetățenii, le-au ascultat problemele și le-au prezentat proiectele pentru dezvoltarea comunităților respective.

MATERIAL REALIZAT LA COMANDA PNL DÂMBOVIȚA
CMF 21200012

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: