Breaking News

GĂEȘTI: Pasajul peste calea ferata va intra în reabilitare!
VEZI AICI pe ce rute va fi redirecționat raficul rutier! 

Sep 21, 2020

Potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, începând de miercuri, 23 septembrie a.c. traficul rutier spre și dinspre autostrada A1 București-Pitești, prin Găești, va fi restricționat din cauza lucrărilor care se vor efectua la reabilitarea pasajului peste calea ferată din oraș.

“În vederea demarării execuției lucrărilor pentru “Reabilitare pasaj peste CF pe DN 61, km 77+200 la Găești” se va monta semnalizarea rutieră în vederea instituirii restricției de circulație pentru semnalizarea provizorie din zona pasajului, respectiv semnalizarea provizorie de pe Autostrada A1.

Începând cu data de 23.09.2020 se va închide circulația rutieră pe DN 61 (km 77+200) până la finalizarea lucrărilor, traficul urmând a se desfășura deviat în funcție de categoria vehiculelor, pe următoarele variante de ocolire, astfel:

•Vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone:

-pe sensul de mers dinspre A1, se deviează circulația spre stânga pe strada Armatei – dreapta pe str. Libertății – dreapta pe str. Argeșului peste calea ferată – dreapta pe str. Vladimir Streinu după trecerea peste calea ferată – continuare pe sub pasajul DN 61 – stânga imediat după subtraversarea pasajului pe lângă acesta – str. S. Cioculescu (DN 61);

-pe sensul de mers către A1 se deviază circulația spre dreapta pe lângă pasaj – dreapta pe str. Vladimir Streinu – stânga pe str. Argeșului peste calea ferată – stânga pe str. Libertății după trecerea la nivel cu calea ferată – stânga pe str. Armatei – dreapta pe str. S. Cioculescu (DN 61);

•Vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone:

-Traficul de pe DN 72 dinspre Târgoviște va fi dirijat pe DN 7 către Pitești și București;

-Traficul de pe DN 7 dinspre București va fi dirijat pe DN 7 spre Pitești sau DN 72 Târgoviște;

-Traficul de pe DN 7 dinspre Pitești va fi dirijat pe DN 7 spre București sau DN 72 spre Târgoviște;

-Traficul de pe A1 dinspre Pitești către Găești va fi dirijat spre ieșirea de pe autostradă de la Căteasca spre DN 7;

-Traficul de pe A1 dinspre București spre Găești va fi dirijat spre ieșirea de pe autostradă de la Corbii Mari spre Potlogi (km 49).- transmite CNAIR SA.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: