Breaking News

Liderul PSD Marcel Ciolacu, întâlnire cu conducerea organizației județene Dâmbovița

Sep 16, 2020

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, a fost prezent astăzi în județul Dâmbovița pentru a se întâlni cu conducerea organizației județene, dar și cu candidații formațiunii politice la alegerile locale. Pe masa discuțiilor au fost diferite teme, mai ales de natură administrativă, principalul subiect fiind cel al rectificării bugetare pe care Guvernul Orban a făcut-o săptămâna trecută prin care sumele alocate primăriilor dâmbovitene au fost făcute în mod discreționar. Mai mult, încă o dată, s-a expus faptul că municipiul Târgoviște nu a primit niciun leu. Acest lucru s-a întâmplat în fiecare municipiu reședință de județ din țară condus de edil al PSD-ului.

„Astăzi este un eveniment deosebit pentru Organizația PSD Dâmbovița pentru că avem deosebita plăcere să-l avem alături pe domnul președinte al PSD, Marcel Ciolacu, pe domnul secretar general Paul Stănescu și pe domnul profesor Vasile Dâncu, președinte Consiliului Național.

Am avut două ore o întâlnire cu toți candidații noștri pentru funcțiile de primar din toate localitățile din județul Dâmbovița, am prezentat conducerii centrale toți candidații, am discutat despre problemele pe care le avem în județul Dâmbovița din punct de vedere administrativ, despre ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută la rectificarea bugetară care a avut loc la nivelul Guvernului PNL al României, când municipiul Târgoviște a primit zero lei, iar în plan politic am avut o discuție cu toți primarii, cu 12 zile înainte de alegeri. Vreau să vă spun foarte clar că toți primarii sunt motivați, toți candidații noștri pentru funcția de primar, candidații pentru funcțiile de consilieri locali și, nu în ultimul rând, echipa de la Consiliului Județean Dâmbovița este motivată și pe 27 septembrie avem un singur scop, acela de a câștiga alegerile în județul Dâmbovița, de a câștiga alegerile în toate localitățile, minim unde avem primari, a câștiga președinția Consiliului Județean, majoritate în Consiliul Județean Dâmbovița, primarul municipiului Târgoviște, majoritate în Consiliul Local Municipal.

Îi mulțumesc domnului președinte pentru prezența în județ, îi mulțumesc pentru tot sprijinul și domnului președinte Marcel Ciolacu, și domnului profesor Vasile Dâncu, și domnului secretar general Paul Stănescu, dar și celorlalți colegi de la nivel național pentru tot sprijinul pe care l-au acordat Organizației PSD Dâmbovița și cu siguranță pe 27 septembrie vom câștiga alegerile în județul Dâmbovița și vom fi în primele trei județe din țară ca număr de voturi obținute și ca număr de aleși locali. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a precizat deputatul Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița și candidat la conducerea Consiliului Județean.

WhatsApp Image 2020-09-16 at 16.09.44

„Vreau să-i mulțumesc și eu președintelui de Organizație pentru invitație, îi mulțumesc și în numele domnului profesor Dâncu și în numele domnului secretar general Paul Stănescu. Vreau să-i mulțumesc și lui Titus, care este și vicepreședinte al partidului la nivel național și, nu în ultimul rând, primarului municipiului, Cristi Stan. Prima oară când ne-am cunoscut a fost cred că la o lună după ce eu și domnul Stănescu am preluat conducerea interimară a Partidului Social Democrat și am luat o decizie că trebuie făcute alegeri în toate organizațiile județene unde existau președinți interimari. Și Organizația și-a ales o echipă tânără, cu experiență, atât administrativă, cât și parlamentară și se pare că a fost cea mai bună alegere, deoarece, astăzi, după câteva luni, am regăsit o organizație solidă, închegată și determinată să câștige atât alegerile locale, cât și alegerile parlamentare. Cum era de așteptat, prioritățile primarilor nu au fost cele pe care le așteptam noi, neapărat politice, ci au fost în primul rând administrative. Domnul primar al municipiului Târgoviște mi-a adus la cunoștință că sunt 20.700 de elevi care au început școala în municipiu și de la Guvernul Orban, pentru prima oară în istoria României, a primit zero lei. Nici un municipiu reședință de județ, condus de către un primar PSD, nu a primit nici un ban. Noi nu vorbim de banii lui Orban, nu vorbim de banii președintelui Iohannis sau despre „România normală” pe care ne-o promitea domnul președinte Iohannis, vorbim de banii noștri, și ai mei și ai dumneavoastră, pe care vremelnic îi gestionează primul ministru al României, pe care în loc să-i direcționeze către adevăratele probleme ale românilor și prioritățile românilor i-a folosit pentru a cumpăra primari sau parlamentari. Vreau să mulțumesc și parlamentarilor, că au rămas alături de PSD și vor rămâne până la capăt, mai avem multe legi de trecut prin Parlament, inclusiv rectificarea bugetară prin care să obligăm încă o dată Guvernul Orban să țină cont de legile țării, și aici mă refer la majorarea pensiilor nu cu 14%, ci cu 40%.” a adăugat Marcel Ciolacu, președinte PSD.

WhatsApp Image 2020-09-16 at 16.10.00

MATERIAL REALIZAT LA COMANDA PSD DÂMBOVIȚA
CMF 21200019

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: