Breaking News

Parc Industrial Târgoviște, proiect al PNL Târgoviște

Sep 16, 2020

Unul dintre proiectele cu care Partidul Național Liberal organizația municipală Târgoviște se prezintă în fața cetățenilor este construirea unui Parc Industrial. Candidatul formațiunii politice la alegerile locale pentru primăria Târgoviște, Aurelian Cotinescu, explică pe larg ideea acestui program.

“Am pregătit toate etapele de dezvoltare și investiție pentru acest proiect la care am lucrat în ultimul an.Ce va câștiga orașul nostru: mii de locuri de muncă bine plătite, încasări record la bugetul local, posibilitatea de a dezvolta, în ritm accelerat, proiecte de dezvoltare socială, calitate ridicată a vieții, familii reîntregite și stoparea emigrării masive, oportunitate pentru antreprenori, atât cei din străinătate sau din țară, cât și cei locali de a-și dezvolta afacerile.Considerăm că acest proiect este absolut necesar și considerăm drept lipsă de viziune și profesionalism faptul că nu a fost implementat, nici măcar nu s-a discutat public despre un astfel de proiect până acum. A venit momentul următorului pas în dezvoltarea orașului.”- precizează Aurelian Cotinescu.
Potrivit liberalului odată proiectul va aduce următoarele beneficii,: mii de locuri de muncă bine plătite; încasări record la bugetul local; posibilitatea de a dezvolta, în ritm accelerat, proiecte de dezvoltare socială; calitate ridicată a vieții; familii reîntregite și stoparea emigrării masive; oportunitate pentru antreprenori, atât cei din străinătate sau din țară, cât și cei locali de a-și dezvolta afacerile.
„Dacă vrem cu adevărat să avem un viitor în Târgoviște, dacă vrem să-i vedem pe copiii noștri trăind aici, atunci ar trebui să dezvoltăm zona industrială. Avem nevoie de locuri de muncă bine plătite, avem nevoie de taxe și impozite la nivelul primăriei. Vor fi atrași atât investitori din afara județului, din străinătate, dar vom pune la dispoziție terenuri pentru investitorii locali, să-și poată dezvolta platformele, astfel încât tot orașul să beneficieze de această dezvoltare”., mai adaugă Cotinescu.
Material realizat la comanda PNL Dâmbovița
Cod unic mandatar financiar: 21200012

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: