Breaking News

Primarii PSD din Dâmbovița au primit 4,78 lei/locuitor de la Guvern la rectificarea bugetară

Sep 13, 2020

În cursul săptămânii trecute, Guvernul a aprobat Ordonanța de Urgență privind rectificarea bugetară. La nivelul județului Dâmbovița, cele 89 de unități administrativ teritoriale au primit 35 de milioane de lei.

Potrivit deputatului Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița și candidat la președinția Consiliului Județean, Guvernul liberal condus de Ludovic Orban a repartizat discreționar aceste sume. În cadrul unei emisiuni tv acesta a explicat faptul că primarii social democrați dâmbovițeni au primit extrem de puțini bani, în comparație cu cei care provin din rândurile Partidului Național Liberal. Mai mult decât atât, municipiul Târgoviște nu a primit nimic.
„Săptâmâna ce tocmai a trecut a fost o rectificare bugetară prin care 22 de localități care sunt conduse de primari ai Partidului Național Liberal au primit 16 milioane de lei și 67 de localități care sunt conduse de primari ai Partidului Social Democrat care au primit 19 milioanede lei. La un simplu calcul, în comunitațile ai cărori edili sunt social democrați avem suma de 4,78 lei pe cap de locuitor. Municipiul Târgoviște nu aprimit niciun ban, repet, niciun ban, un oraș cu peste 90.000 locuitori zero lei, primar PSD. Comuna Moțăieni cu 2000 de locuitori, primar PNL, a primit 700.000 lei.„, a precizat Corneliu Ștefan.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: