Breaking News

Școlile vor fi închise 3 zile pentru organizarea alegerilor locale

Sep 21, 2020

Ministerul Educației a hotărât ca școlile să se închidă timp de 3 zile pentru organizarea alegerilor locale de pe data de 27 septembrie a.c.
Decizia a fost luată pentru ca toate sălile de clasă unde vor exista comisii de vot să fie dezinfectate și curățate astfel încât să nu existe niciun factor de risc. Potrivit ministul Educatiei, Monica Anistie, elevii nu vor merge la școala în zilele de 25, 28 și 29 septembrie, respectiv vineri, luni și marți. Potrivit autorităților, în București, unitățile de învățământ vor fi închise chiar și în ziua de joi, 24 septembrie.
În aceste zile cursurile se vor tine online.
“Chiar dacă se închid și se suspendă cursurile fizic, orele vor continua online. La nivel național se vor închide toate unitățile de învățământ vineri, luni și marți în vederea desfășurării alegerilor. Luni dimineață va avea loc o consultare cu asociațiile comunelor, oraselor și municipiilor și uniunea consiliilor județene cu Ministerul Educației prin care să stabilim dacă se vor închide și vineri, în funcție de localitățile și școlile în care se desfășoară procesul educațional”, a precizat Monica Anisie.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: