Breaking News

Unitățile de învățământ din Dărmănești sunt pregătite pentru începerea anului școlar

Sep 13, 2020

Mâine, unitățile de învățământ își deschid porțile. În funcție de incidența cazurilor de infectări cu noul coronavirus din localitatea respectivă, s-a decis modul în care elevii se vor întoarce sau nu la școală, sub care scenariu: verde, galben sau roșu.

În comuna dâmbovițeană Dărmănești elevii vor respecta primul scenariu, ceea ce înseamnă că se vor întoarce în băncile școlii și vor participa fizic la cursuri. În acest sens, autoritătile locale au toate măsurile sanitare în vigoare și au fost pregătite sălile conform normelor în vigore.

“Ne implicăm constant în siguranța cetățenilor și mai ales a copiilor noștri. Astazi se va finaliza montarea panourilor de protecție în clasele unde DSP a impus acest lucru. Aceste panouri sunt realizate din policarbonat compact, material care nu se sparge, are protecție UV și este clar, neafectând în vreun fel vizibilitatea. De asemenea protecția UV face ca reflecțiile razelor solare sa nu dăuneze vederii.

Mentionez ca riscul de accidentare este 0, panourile fiind fără colțuri contondente.

Panourile sunt montate cu banda adezivă specială rezistentă, neafectând banca sau materialul acesteia, putând fi îndepărtate în momentul când nu o să mai fie necesare. După montaj se va îndepărta folia de protecție și vor fi igienizate corespunzător, la fel și băncile.”- precizează primarul Valentin Mihalache.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: