Breaking News

Corneliu Ștefan, președinte ales al Consiliului Județean Dâmbovița, va depune jurământul de învestitură joi, 29 octombrie

Oct 27, 2020

Corneliu Ștefan, președinte ales al Consiliului Județean Dâmbovița din partea PSD în urma alegerilor locale din data de 27 septembrie a.c. va depune jurământul de investire în cursul zilei de joi.

Corneliu Ștefan le mulțumește, încă o dată, dâmbovițenilor pentru votul și încrederea pe care i-au acordat-o, transmitând totodată și faptul că la nivelul instituției pe care o va conduce pentru următorii patru ani va fi “o altfel de administrație care să țină ritmul cu nevoile reale ale acestui județ”.

În cadrul aceluiași eveniment, voi fi investiți în funcții și cei 33 de consilierii județeni, 16 PSD, 13 PNL și 4 din partea ProRomânia.

 „Ar fi total neadevărat dacă aş spune că nu am emoţii. Încă o dată, le mulţumesc celor peste 100.000 de dâmboviţeni datorită cărora voi ocupa această funcţie.

Înaintea alegerilor din septembrie, spuneam că a venit timpul unei altfel de administraţii. O cer dâmboviţenii, o cer vremurile!

Acum, cu câteva zile înainte de învestire, consider că 2020 este cu adevărat începutul unei administraţii care să ţină ritmul cu timpul şi cu nevoile reale ale acestui judeţ.  Au fost făcuţi primii paşi, dar lucrurile merg înainte în Consiliul Judeţean!

Cel mai important lucru este însă ceea ce am făcut sau vom face în funcţiile de primari, consilieri locali şi judeţeni, precum şi în calitate de preşedinţi ai Consiliului Judeţean. Toţi trebuie să înţelegem că noi le suntem datori dâmboviţenilor, nu ei nouă!

Cu acest gând voi depune jurământul de învestire ca preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmbovița”, a declarat Corneliu Ștefan, președinte al PSD Dâmbovița și președinte ales al Consiliului Județean Dâmbovița

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: