Breaking News

Corneliu Ștefan, lider PSD Dâmbovița, mesaj la un an de la câștigarea președinției organizației județene

Ian 10, 2021

“Astăzi, se împlinește un an de când mi-am anunțat candidatura pentru președinția PSD Dâmboviţa.

Era nevoie, la acel moment, de un suflu nou, dar mai ales de restabilirea democrației interne și a echilibrului într-o organizaţie tot mai divizată.

Pentru PSD DÂMBOVIŢA era momentul propice în care un restart era mai mult decât necesar.

Oricare altă variantă decât cea care avea să ducă la schimbarea mentalității ar fi însemnat, pentru social-democrația dâmbovițeană, încremenirea într-un moment care nu mai avea nicio legătură cu ceea își doreau dâmbovițenii, ar fi fost un regres față de ceea ce înseamnă PSD.

A fost pentru prima dată când, în competiția internă a PSD DÂMBOVIȚA, erau înscrise două echipe, fiecare având planurile ei în ceea ce privește viitorul social-democrației dâmboviţene.

Nu am fost singur în lupta pentru readucerea organizației pe drumul cel bun. Am avut alături o echipă formidabilă de parlamentari, primari, consilieri locali și județeni.

Taurul a fost luat de coarne și s-a dovedit că a fost cel mai bun lucru pentru oameni. Atât pentru PSD DÂMBOVIŢA, cât și pentru cei care și-au pus speranța în noi.

Momentul ianuarie 2020 este o obligație pe care alături de senatorul Titus Corlăţean, primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, ne-am asumat-o față de oamenii acestui județ. Nu doar că suntem pe drumul cel bun, dar am câștigat și tot ceea ce se poate câștiga în luptele electorale în 2020.”- transmite Corneliu Ștefan, liderul PSD Dâmbovița, la un an de la câștigarea președinției organizației județene.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: