Breaking News

Reforma Partidului Social Democrat a început la Dâmbovița

Ian 19, 2021

Pe data de 19 ianuarie 2020, în cadrul PSD Dâmbovița au avut loc alegeri pentru conducerea organizației, mandatul de președinte fiind câștigat de către Corneliu Ștefan.

Astăzi, după un an de la preluarea conducerii formațiunii politice, acesta a făcut o analiză a evenimentelor care au avut loc în această perioadă, subliniind faptul că toate rezultatele se datorează muncii în echipă, dar mai ales încrederii pe care dâmbovițenii o au echipa Corneliu Ștefan.

„Astăzi avem un an de când, pe 19 ianuarie 2020, am avut alegeri în organizația noastră, în organizația PSD Dâmbovița. A fost un an dificil din punct de vedere politic, dar și din punct de vedere administrativ, a fost un an plin de provocări, un an în care noi, cei din Partidul Social Democrat Dâmbovița, ne-am dorit, în primul rând, schimbarea mentalității, schimbarea modului de a face politică din partea conducerii organizației. Alături de colegii mei, senatorul Titus Corlățean, domnul primar Cristian Stan, dar și de ceilalți colegi parlamentari, consilieri locali, consilieri județeni , am câștigat, în urmă cu un an, alegerile din cadrul organizației, schimbarea fiind dorită, în primul rând de membrii organizației noastre, dar și de dâmbovițenii care nu se mai simțeau reprezentați de PSD Dâmbovița la vremea respectivă. Am spus-o atunci, o spun și astăzi, reforma Partidului Social Democrat a început la Dâmbovița. Pentru a putea face o comparație între vechiul PSD și noul PSD trebuie doar să privim datele  de anul trecut, trebuie să privim unde se afla PSD Dâmbovița la alegerile europarlamentare în 2019. Cu câteva luni înainte de aceste alegeri interne, PSD Dâmbovița, în vara anului 2019, la alegerile europarlamentare, obținea scorul de 32% , cel mai slab din istoria PSD Dâmbovița. Un procent asemănător a fost obținut și în primul tur al alegerilor prezidențiale. Aceste rezultate erau un semnal că lucrurile trebuie schimbate în PSD Dâmbovița. Forța dată organizației noastre a fost dată de echipa PSD Dâmbovița, am luptat în echipă.

În anul 2020 s-a putut vedea cel mai bine această schimbare, când am obținut 63 de primari din cele 89 de localități, 63 de viceprimari, majoritate în Consliul Județean Dâmbovița și președintele acestei instituții. La alegerile locale din anul 2020 ne-am poziționat pe locul 3 în Regiunea Sud Muntenia.

Echipa PSD Dâmbovița a fost fermă, a fost decisă în continuare, a fost implicată și devotată, și tot împreună, am câștigat alegerile parlamentare. Acest lucru nu a făcut decât să confirme faptul că PSD Dâmbovița este pe drumul cel bun, și asta datorită proiectelor noastre, datorită încrederii pe care dâmbovițenii ne-au oferit-o.  Astfel, ne-am situat pe locul 4 la nivel național în ceea ce privește rezultatul alegerilor parlamentare din data de 6 decembrie, cel mai bun loc pe care PSD Dâmbovița l-a ocupat vreodată. Am câștigat patru mandate de deputat și unul de senator, am câștigat în 74 de localități din 89. Diferența este una foarte clară, am pornit de la 32,49% în 2019 și am ajuns la 45,41% în 2020.Totul se datorează muncii în echipă, iar noi am demonstrat că suntem alături de cetățeni, alături de dâmbovițeni, cu proiecte pentru dezvoltarea tuturor comunităților locale. Totul a fost posibil datorită susținerii acestora, cărora le mulțumim încă o dată, la fel cum le mulțumim tutoror membrilor, simpatizanților Partidului Social Democrat Dâmbovița.„, a declarant Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița.

 

0571dd43-7658-4063-a181-8fe59d3a351b

 

 

Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare