Breaking News

(VIDEO) Opt dâmbovițeni, duși la audieri, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de proxenetism, furt calificat și tăinuire

Feb 18, 2021

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au descins la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de furt calificat, tăinuire și proxenetism, fapte prevăzute de art. 229, art. 270 și art. 213 din Codul Penal.Au fost puse în aplicarea 6 mandate de percheziție pe raza municipiului Târgoviște, orașului Pucioasa și a localităților Tătărani și Vulcana Pandele.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au indisponibilizat mai multe telefoane mobile, butelii și obiecte vestimentare.
De asemenea, au fost puse în executare 8 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliției pentru audieri.
Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, iar, în cauză, cercetările contiinuă, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activități infracționale și dispunerea măsurilor prevăzute de lege.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: