Breaking News

Virgil Guran, liderul PNL Dâmbovița, a mințit în campanie, a luat voturile, și-a pus bocceluța în spate și a plecat

Feb 22, 2021

”Virgil Guran, liderul PNL Dâmbovița, a mințit în campanie, a luat voturile, și-a pus bocceluța în spate și a plecat”. Afirmația îi aparține lui Constantin Cozma, consilier local în cadrul Consiliului Local Municipal Târgoviște, care a tratat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, subiectul Combinatului de Oțeluri Speciale Târgoviște, subiect foarte delicat pentru salariați și reprezentanții sindicatului Valahia, însă nu și pentru cei care, cu câteva luni în urmă, se băteau cu pumnii în piept că s-au implicat și că problemele vor dispărea, în speță liderul liberalilor, Ludovic Orban, dar mai ales peședintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran.

http://voceadambovitei.ro/2020/11/cos-targoviste-isi-va-relua-activitatea-angajatii-isi-vor-pastea-locurile-de-munca/

S-a ajuns în situația în care șomajul tehnic nu se mai prelungește, iar dacă în maxim 30 de zile statul român nu va prelua activele societății, angajații vor fi dezponibilizați.

„În calitate de consilier local, aș dori să tratăm subiectul Combinatului de Oțeluri Speciale din Târgoviște. Zilele trecute, am aflat de la președintele Sindicatului Valahia, Nicolae Dragodănescu, că:“1. Administratorul judiciar al COS Târgoviște, anunță că șomajul tehnic se va prelungi doar pana la data de 22 februarie 2021, după care va emite decizii de preaviz. Asta înseamnă ca dacă statul nu preia activele productive ale COS Târgoviște, in circa o lună de zile, salariații vor pleca definitiv în şomaj. 2. Timpul ne presează și este momentul ca oamenii de onoare să declare public propria poziție față de COS Târgoviște, salariații combinatului, Târgoviște și dâmbovițeni… ÎNTR-UN MOD SIMPLU ȘI ÎN CUVINTE PUȚINE….fară lozinci și declarații stufoase și inutile!”Anul trecut, în plină campanie electorală, președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, anunța că a rezolvat situația celor peste 1000 de angajați ai COS-ului. Aici, există o contradicție în termeni.

Nicoale Dragodănescu cere ca oamenii de onoare să-și declare public poziția față de combinat, dar eu spun că onoarea și liderul PNL, cel puțin în acest caz, al oamenilor de la COS, nu au nicio legătură.

Ar trebui să iasă acum liderul liberal și să le spună cum s-a folosit de problemele lor pentru a-și crea capital de imagine, să le spună deschis, în față, că a avut nevoie doar de voturile lor.

A ieșit Virgil Guran, în noiembrie anul trecut, și a declarat: “Guvernul nu doar că a salvat locurile de muncă ale celor 1200 de salariați, care riscau să rămână pe drumuri, dar a anunțat intenția fermă de a repune pe picioare COS.” Mai spunea domnul Guran “că va redeveni o companie performantă, capabilă să genereze beneficii pentru comunitate și pentru economia națională în ansamblu.

Dragi dâmbovițeni, am început cu COS Târgoviște, dar nu ne oprim aici! Programul de guvernare al PNL este șansa de dezvoltare pe principii sănătoase.” Da, ați început să puneți și Combinatul, și România pe picioare, domnule Guran. Mulțumită dumneavoastră, se vor emite decizii de preaviz pentru cei care au mai rămas la Combinat. De asemenea, în calitatea dumneavoastră de senator, vă aduceți aportul la politicile de austeritate care vor afecta și județul Dâmbovița. Pe de altă parte, aș dori să-i transmit domnului Guran să nu își uite parola de la contul de Facebook. Pagina sa de socializare este singurul lucru care îl mai leagă de Dâmbovița. Nu a trecut o singură dată să discute cu colegii săi parlamentari dâmbovițeni despre nevoile și proiectele benefice acestui județ. A mințit în campanie, a luat voturile, și-a pus bocaeluța în spate și a plecat. Îl vor mai vedea dâmbovițenii peste 4 ani, la următoarele alegeri.„, transmite Constantin Cozma, consilier local în cadrul Consiliului Local Municipal Târgoviște și purtător de cuvânt al PSD Dâmbovița.

Flash, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: