Breaking News

Simona Ionescu, reprezentanta CSM Târgoviște la turneul de calificare pentru Campionatul Național și Cupa României de lupte feminine

Mar 12, 2021

Astăzi, Sala Sporturilor din Târgoviște va fi gazda turneului de calificare pentru Campionatul Național și Cupa României de lupte feminine, lupte libere și lupte greco-romane pentru seniori.

Clubul Sportiv Municipal Târgoviște – CSM Târgoviște- va fi reprezentată la această competiție de Simona Ionescu care va concura în limitele categoriei 55 de kilograme. Sportiva pregătită de Georgiana Filip va încerca să obțină calificarea la turneul final, în premieră pentru clubul târgoviștean.

„Clubul nostru mai are două sportive calificate deja la turneul final al competițiilor amintite: Vlăsceanu Diana și Fodor Denisa ar fi trebuit sa participe la acest turneu de calificare dar ele sunt angrenate în pregătirea centralizata a Lotului național al României și ținând cont de situația actuala pandemica și Turneului Preolimpic din Budapesta de la sfârșitul lunii, federatia a hotărât sa tina lotul în circuit închis acordându-le calificarea directă„, precizează Cristian Savu, director CSM Târgoviște.

 

Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare