Breaking News

Locuitorii din Săteni, sătui de fluctuațiile de tensiune electrică

Apr 05, 2021

Locuitorii satului Săteni, comuna Aninoasa, s-au săturat de problemele cu care se confruntă din cauza fluctuațiilor de tensiune electrică. După nenumărate sesizări, reprezentanții companiei care furnizează energia, au ajuns pe teren pentru a rezova problemele și pentru a începe lucrările la rețea, însă fără a face un anunț în acest sens. Astfel, cetățenii s-au trezit puși în fața faptului împlinit, mai ales în contextul în care pentru comuna Aninoasa s-a prelungit măsura carantinării zonale cauzată de pandemia de COVID-19.

“Locuitorii satului Săteni au sesizat, în repetate rânduri, fluctuații de tensiune electrică, cauză și a unor însemnate pagube materiale. Urmare a Având în vedere numeroasele solicitări făcute de noi, furnizorul a demarat lucrările la rețea, iar în aceste momente mai multe echipe sunt pe teren.  Cu toate astea, este inadmisibil să întrerupi furnizarea energiei electrice fără să anunți cetățenii în prealabil, mai ales pe fondul situației actuale.

Din spusele reprezentanților societății care executa lucrările, întreruperea va dura până la ora 16:00.”, transmite edilul Vlăduț Niculae.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: