Noapte
Zi
9 November 2021
1 min read

Senatorul PSD, Titus Corlățean, din nou, solidaritate în cazul familiei Furdui din Germania!

Cazul familiei Furdui a făcut înconjurul Europei. Cei șapte copiii au fost luați abuziv de lângă părinți de către autoritățile germane de mai bine de o jumătate de an. Totul a început în momentul în care fiul cel mare le-ar fi spus cadrelor didactice faptul că părinții o bat pe sora mai mică. Mama, Camelia Furdui, neagă cu vehemență acest lucru, iar de la sfârșitul lunii aprilie, părinții nu și-au mai văzut copiii.  Până în acest moment au fost făcute nenumărate eforturi pentru ca cei mici să se întoarcă acasă, însă în zadar. Unul dintre cei mai vocali și solidari cu această situație este senatorul social democrat Titus Corlățean care, la începutul lunii mai, a adresat o interpelare în plenul Senatului, către premierul României și către Ministerul Afacerilor Externe, pentru a interveni în acest caz.

Mai mult decât atât, în luna august a fost prezent în Germania pentru a discuta cu familia, dar și cu autoritățile.

Mai mult decât atât, în luna septembrie, nici românii din Diaspora nu au rămas indiferenți, aceștia ieșind la proteste la Viena și Hanovra, iar în acest sfârșit de săptămână  la Roma și la Londra. În Italia, alături de români, pentru a susține cazul familiei Furdui a fost prezent și parlamentarul Titus Corlățean.

“Așa cum am promis, am fost sâmbătă, 6 noiembrie 2021 la Roma, alături de mulți români din Italia, pentru a cere autorităților germane să elibereze cei 7 copii luați abuziv de la părinții lor! Ca și la manifestația din aceeași zi de la Londra, românii au arătat că știu ce este solidaritatea cu o familie aflată în încercare! Cu aceeași credință nestrămutată în Dumnezeu și cu multă demnitate, oamenii au spus că vor continua până când copiii vor fi eliberați. Urmează mitinguri în multe alte state europene, dincolo de Ocean și, evident, în România. Sper ca autoritățile germane să realizeze la timp că abuzul comis de Jugendamt (echivalentul odioasei Barnevernet din Norvegia) nu poate și nu trebuie tolerat! Mulțumesc tuturor celor care au fost prezenți sâmbătă la Roma și la Londra! Iar Cameliei și lui Petru, dar și copiilor lor, le spunem că nu sunt singuri!”, precizează acesta.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Cauza accidentului mortal de la Tărtășești, întoarcerea neregulamentară

Articolul Urmator

Caravana Dâmbovița Curată continuă în localitățile județului

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele