Breaking News

TÂRGOVIȘTE: PREMIERĂ NAȚIONALĂ la Cinematograful Independența: SPENCER

Dec 17, 2021
În această seară, ora 20.00, PREMIERĂ NAȚIONALĂ la Cinematograful ”Independența”!
„SPENCER” spune povestea a trei zile decisive petrecute de Prințesa Diana la Castelul Sandringham, acolo unde Familia Regală Britanică iși petrece anual sărbătorile de Crăciun.
Titlul producției este împrumutat din numele de familie al Prințesei dinainte de căsătorie – Lady Diana Spencer.
Acțiunea se desfășoară la începutul anilor ’90 când Diana s-a hotărât să divorțeze de Prințul Charles în mijlocul unor zvonuri care indicau numeroasele aventuri ale soțului ei. Decizia a fost luată în timpul unui week-end petrecut pe moșia Sandringham din Norfolk și a schimbat monarhia britanică pentru totdeauna, pornind o serie de scandaluri care sunt intens dezbătute până astăzi.
269238189_2104029229760549_4666268144957059420_n
Programul acestui sfârșit de săptămână este atașat, cu precizarea că filmele care vor rula, toate informațiile necesare achiziționării, inclusiv online a biletelor, orele de funcționare, tarifele, pot fi consultate pe site-ul https://www.cinema-independenta.ro/
Sâmbăta și duminica, de la ora 11.00, vor fi proiectate filme pentru copii. ”Vă așteptăm la cinematograful cu cel mai mare ecran din România, cu un sistem audio de top și clasificat în prima categorie de calitate în ”Registrul Cinematografiei”., transmite primarul Cristian Stan.
Administrație

Despre autor

Informatie in curs de actualizare