Breaking News

TÂRGOVIȘTE: Primăria continuă investițiile în sistemul educațional preșcolar

Ian 11, 2022
Primăria municipiului Târgoviște investițiile în sistemul educațional preșcolar. Astfel, după finalizarea, în ultimii doi ani, a lucrărilor de extindere, reabilitare, modernizare și echipare a nu mai puțin de patru creșe  (respectiv creșele nr. 8, 13, 14 și 16), iată că și proiectul cu titlul ”Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa nr. 2 Târgoviște”, prinde contur.
Prin această investiție, se propune atât extinderea imobilului existent (clădirea destinată creșei) cu un corp nou, cu o suprafață dublă în comparație cu cel actual, cât și reabilitarea (consolidarea, recompartimentarea) și modernizarea clădirii actuale.
Valoarea totală a investiției este de 3.886.445,17 lei (inclusiv TVA), lucrările vor fi finalizate în această toamnă, iar finanțarea este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.
”Putem afirma, fără teama de a greși, că municipiul Târgoviște deține în acest moment, după derularea în mare măsură a programului amplu de reabilitare, modernizare, dotare și extindere, una dintre cele mai moderne rețele de creșe din România.
Cu o capacitate de peste 1000 de locuri și o suprafață dublă rezultată în urma investițiilor de extindere din ultimii 2 ani, creșele târgoviștene oferă condiții excelente copiilor noștri!”, precizează primarul Cristian Stan.
Administrație

Despre autor

Informatie in curs de actualizare