Breaking News

1-5 iunie- ZILELE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA! VEZI AICI PROGRAMUL EVENIMENTELOR

Mai 24, 2022
Pentru a marca împlinirea a 510 ani de atestare documentară a județului Dâmbovița, autoritățile județene, dar și locale, vor organiza, în perioada 1-5 iunie, numeroase evenimente cultural-artistice, sportive, târguri meșteșugărești, etc.
“Pentru prima dată în 510 ani se vor organiza Zilele Județului Dâmbovița, un eveniment deosebit pentru locuitorii județului și nu numai. Vom avea o serie de activități importante în toate localitățile județului nostru. Este pentru prima dată când organizăm un astfel de eveniment , iar pe parcursul celor 5 zile ne vom bucura împreună de o serie de concerte, evenimente artistice, culturale, sportive, târguri tradiționale și meșteșugărești și vom promova istoria județului nostru. Vom avea un bun prilej de a rememora părți ale istoriei românilor scrise aici, la noi acasă, dar și de a-i premia pe cei care, prin activitatea lor, au promovat județul nostru.
Este în primul rând o acțiune de promovare a istorie județului Dâmbovița, pentru că este un județ în care s-a scris istorie, un județ cu care noi, dâmbovițenii, trebuie să ne mândrim.”, a precizat CorneliubȘtefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.
 
VEZI AICI PROGRAMUL 
 
 
 IMG-20220524-WA0037
 
Administrație

Despre autor

Informatie in curs de actualizare