Breaking News

Dep.Carmen Holban: “OFSD și-a asumat implicarea în toate aspectele vieții politico-administrative”

Iun 17, 2022

În cursul zilei de ieri, la Palatul Parlamentului, a avut loc ședința Comitetului Executiv al Organizației Femeilor Social-Democrate din România. Principalele teme de discuție s-au axat pe identificare unor soluții rapide, proiecte economice și sociale pentru ușurarea traiului românilor.

La eveniment a participat și președintele PSD, Marcel Ciolacu.

IMG-20220617-WA0005

“Întâlnirea, deosebit de importantă pentru următoarele proiecte ale femeilor social-democrate, s-a bucurat de prezența președintelui PSD Marcel Ciolacu, a secretarului general al PSD, Paul Stănescu, și a prim-vicepreședintelui PSD, Gabriela Firea.

IMG-20220617-WA0006

Discuțiile conduse de președintele OFSD, Doina Federovici, s-au axat pe identificarea și implementarea de soluții care să ușureze, în cel mai scurt timp, traiul românilor, mai ales acum în contextul crizei economice generate de conflictul din Ucraina, dar și de prețul ridicat la energie și carburant.

Tocmai de aceea, proiectele ministrului Gabriela Firea, inițiative care vin în ajutorul familiei și al tinerilor și care promovează egalitatea de șanse, beneficiază de întregul suport al Organizației Femeilor Social-Democrate din România.

De asemenea, s-a discutat și despre nevoia creșterii numărului de femei în funcțiile de decizie, atât cele politice, cât și administrative.

 OFSD și-a asumat implicarea în toate aspectele vieții politico-administrative, rolul nostru urmând să fie definitoriu în toate proiectele viitoare, sociale și economice.”, transmite deputatul Carmen Holban, președinte OFSD Târgoviște.

IMG-20220617-WA0007

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: