Breaking News

Parcul Industrial Moreni, oportunități de angajare pentru absolveții Universității Valahia Târgoviște

Iun 21, 2022
Cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la înființarea Universității Valahia din Târgoviște, conducerea unității educative a organizat astăzi o întâlnire la care au participat reprezentanții administrației județene și ai mediului de afaceri dâmbovițeni.
Prezent la masa rotundă a fost și Gabriel Purcaru, directorul general al Parcului Industrial Moreni, care a prezentat oportunitățile de angajare pe care societatea le oferă absolvenților UVT.
FB_IMG_1655835395133
“Am participat, astăzi, la Universitatea Valahia, la o întâlnire de lucru prilejuită de împlinirea a 30 de ani de educație universitară în Târgoviște. Am discutat în cel mai serios mod despre oportunitățile de angajare ale studenților UVT și i-am asigurat pe toți că Parcul Industrial Moreni poate fi o opțiune viabilă pentru absolvenții Universității “Valahia”. Pentru acest lucru, intenționez ca în scurt timp să închei un protocol de colaborare cu această instituție prestigioasă de învățământ. Mulțumesc doamnei Cristina Ștefan, decanul Facultății de Științe Economice pentru invitație și o asigur că va găsi totdeauna în Parcul Industrial Moreni un partener de nădejde.”, transmite Gabriel Purcaru.
Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare