Breaking News

Alți tineri încep Intership-ul în cadrul Consiliului Județean Dâmbovița!

Sep 29, 2022

Programul de Intership organizat de Consiliul Județean Dâmbovița a demarat la începutul lunii. Pentru al doilea an consecutiv, tinerii care au dorit să se implice în viața județului dar, în același timp, să dobândescă experienţă în cel mai important for administrativ, au putut transmite, până pe 12 septembrie, documentele necesare.

Pentru această rundă a programului au fost disponibile posturi în cadrul următoarelor departamente: Direcția Juridică, contencios, Administrarea Patrimoniului, Direcția Strategii Programe și Investiții, Direcția Economică, Direcția Tehnică, Serviciuo Imagine, Relații ccu Presa, ONG și Relații Externe, Serviciul Tineret, Sport, Turism, Asociații, Fundații.

Astăzi, cei șase tineri declarați admiși, împreună cu conducerea Consiliului Județean Dâmbovița au semnat contractele.

“Timp de 3 luni vor fi colegii noștri! Cei 6 tineri vor intra în contact direct cu unele din cele mai importante direcții și servicii ale Consiliului Județean Dâmbovița. Astfel, doi dintte ei vor lucra la Direcția Juridică, doi la Direcția Economică, unul la Direcția de Strategii, Programe și Inestiții, iar unul la Direcția de Tineret, Sport, Turism, Fundații, Coordonare S.C. Programul de internship are și efecte! Din cei tineri care, anul trecut, au lucrat alături de noi, 6 s-au angajat deja: 4 în administrația publică și 2 în mediul privat. Acest lucru înseamnă că experiența celor 3 luni în direcțiile și serviciile Consiliului Județean Dâmbovița le-a fost de folos.Sunt sigur că la fel se va întâmpla și cu cei de acum care, de la 1 octombrie vor lucra cot la cot cu noi. După cele trei luni de activitate în Consiliul Județean Dâmbovița, le va fi mult mai ușor să-și găsească un loc de muncă. Așadar, le urăm bun venit celor 6 interni: Georgoana Alexandra Miciunescu, Carmen Vâlu, Ioana Pastor, Alexandru Mihai Durlea, Ana Mihaela Radu și Elena Mădălina Stoica. Ne vedem la serviciu”, a transmis Corneliu Ștefan, președintele CJD.

WhatsApp Image 2022-09-29 at 16.46.18 (1)

 

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: