Breaking News

A fost desemnat câștigătorul licitației pentru efectuarea lucrărilor de modernizare a DN71, sectorul Târgoviște-Sinaia

Mai 25, 2023
“Încă o veste bună, astăzi, în zi de mare sărbătoare! A fost desemnat câștigătorul licitației care va efectua lucrările de modernizarea pe drumul național DN71, Târgoviște-Sinaia.”, transmite Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.
Contractul are o valoare de 1,15 miliarde de lei fără TVA, iar, ca și durată, începând de la data în care se semna,  va dura 48 de luni: 12 luni pentru proiectare și 36 pentru execuție.
Traseul va începe din nordul municipiului Târgoviște, traversează orașele Pucioasa, Fieni și comunele Aninoasa, Doicești, Moțăieni, Buciumeni, Pietroșița, Moroeni și se încheie la intersecția cu DN 1, în Sinaia.
FB_IMG_1685022914701
 Acest obiectiv pe care ni l-am asumat vine în continuarea proiectului de lărgire a patru benzi a DN71 Bâldana-Târgoviște, tronsonul fiind deja în etapa de proiectare, fază după care vor începe lucrările de execuție. Ambele proiecte sunt extrem de importante din punct de vedere economic și social atât pentru județul Dâmbovița, cât și pentru întreaga regiune.”, adaugă Ștefan.
Actualitate, Administrație, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare