Breaking News

Cu finanțare prin PJDL, baza sportivă din satul Mărcești a fost inaugurată

Mai 30, 2023

De astăzi, copiii și tinerii din satul Mărcești, comuna Dobra, își vor putea petrece timpul liber și orele de educație fizică în incinta noii baze sportive. Investiția, care s-a ridicat la aproximativ 500.000 lei, a fost posibilă prin intermediul Programului Județean de Dezvoltare Locală, o asociere între Consiliul Județean Dâmbovița și unitatea administrativ teritorială, contribuția fiecărei părți fiind de 50%.

baza marcesti 1

baza marcesti 2

baza marcesti 3

marcesti toti

”Astăzi inaugurăm un nou obiectiv în satul Mărcești, comuna Dobra. Este vorba despre un teren multisport, un teren care oferă foarte multe opotunități pentru activități sportive și recreative,  un obiectiv care a fost foarte mult așteptat de elevii școlii ”Iulian Rusu” Mărcești, cât și de tineretul din sat. Chiar dacă profesorii, cadrele didactice, sunt în grevă, noi am ales să fim astăzi aici, acesta reprezentând și un cadou cu ocazia Zilei Copilului. Mulțumesc celor care sunt prezenți alături de noi, copiilor, aparatului administrativ al comunei Dobra care este alături de mine și care mă susține în activitățile mele, consilierilor locali care sunt alături de mine în susținerea, promovarea și realizarea obiectivelor.”, a declarat Daniel Nica, primarul comunei Dobra.

primar dobra

”Este un eveniment deosebit de important pentru comuna dumneavoastră, pentru satul Mărcești, când inaugurăm încă un obiectiv finanțat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, un program unic în România, prin care Consiliul Județean Dâmbovița se asociază cu unitățile administrativ teritoriale pentru a le sprijini în realizarea diferitelor obiective, pentru realizarea acestor obiective în comun. Astăzi inaugurăm al doilea obiectiv în acestă zonă după ce, nu cu foarte mult timp în urmă, am inaugurat o altă bază sportivă în satul Dobra. Vreau să îl felicit pe domnul primar, nu putea să facă un cadou mai frumos copiilor din satul Mărcești decât inaugurarea acestei baze sportive.”, a transmis Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

cornel marcesti

“Mă întorc în aceste locuri mereu cu emoții. Întradevăr este o diferență foarte mare între ce exista cu ani în urmă și ce s,a construit acum. Vreau să subliniez performanța echipei administrative, performanța echipei Partidului Social Democrat, pentru că da, este vorba de o întreagă echipă, începând de la nivelui Consiliului Județean Dâmbovița, domnul președinte Corneliu Ștefan sprijină toate investițiile care sunt la nivelul comunităților licale si lucrul acesta se vede, și sper să ne vedem la cât mai multe inaugurări ale investițiilor de aici, de la Dobra.”, a adăugat Cristian Daniel Stan, primarul municipiului Târgoviște, prezent la eveniment. Acesta a copilărit în satul Mărcești.

Actualitate, Administrație, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , ,