Breaking News

TÂRGOVIȘTE: ANIMAție ,desene pe asfalt, concursuri, competiții sportive, paradă cu tunuri de confetii, muzică și dans, de Ziua Copilului

Mai 24, 2023
Și în acest an, administrația locală târgovișteană a pregătit numeroase surprize pentru cei mici cu ocazia Zilei Copilului. Astfel, de 1 iunie distracția și voia bună vor fi principalele repere. Vor exista concursuri de desene pe asfalt, concursuri de biciclete, role sau de gimnastică, ateliere de pictură pe față, animație cu păpuși gigant și clovni, spectacole de teatru pentru copii, muzică și dans.
De asemenea, la Complexul Turistic de Natație va fi organizată o competiție de înot, iar pe terenul sintetic vor avea loc meciuri de fotbal.
Ziua se va încheia cu ”Parada Copiilor”, care va avea loc începând cu ora 18.00, pe traseul Primăria Târgoviște, Bulevardul Mircea cel Bătrân, Calea Domnească, stadion, unde copiii se vor bucura de spectacole de dans, muzică sau demonstrații de gimnastică pe pista de tartan și covorul sintetic din jurul gazonului.
Din paradă nu vor lipsi fanfara sau tunurile de confetti, iar la sosirea paradei la stadion se vor împărți baloane cu heliu.         
Locațiile în care se vor organiza evenimentele sunt:  Parcul Mitropoliei, Bulevardul Libertății, care va fi închis circulației auto, Complexul Turistic de Natație, Cinematograful ”Independența” și Grădina Zoologică.
IMG-20230524-WA0019
 ”Parcul Mitropoliei din municipiul Târgoviște va fi locul în care, pe data de 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, vor avea loc foarte-foarte multe evenimente. De altfel, nu doar în Parcul Mitropoliei, ci și în Piața „Mihai Viteazul” , la Complexul Turistic de Natație, la Grădina Zoo și așa mai departe. 
Voi prezenta acum câteva repere ale zilei de 1 iunie, pornim de la faptul că pentru prima dată vom închide bulevardul Libertății, astfel încât să poată fi realizate desene pe asfalt, să se joace șotron, fotbal și așa mai departe. Va fi o atmosferă foarte frumoasă. Va fi și gimnastică aerobică. În Parcul Mitropoliei vom avea clovni, vom avea păpuși gigant, vom avea spectacole de teatru, vom avea dans, spectacole făcute pentru copii. De asemenea, la Complexul Turistic de Natație vom avea competiție de înot, care este deja tradițională, „Cupa 1 iunie” , de asemenea, vom avea competiție de fotbal, competiție pentru biciclete și așa mai departe. La Grădina Zoo accesul va fi gratuit, va fi un traseu predefinit și veți vedea că toate aceste lucruri vor contribui la bucuria celor mici. Ne dorim ca această zi de 1 iunie să fie una deosebită. Seara, începând cu ora 18:00, cu plecare din fața Primăriei, avem Parada Copilului de 1 iunie. Va fi o paradă cu tunuri de confetti, cu muzică și ne dorim să participe câți mai mulți copii.
Parada va fi pe traseul: Primăria municipiului Târgoviște – strada Grigore Alexandrescu – bulevardul Mircea cel Bătrân – Calea Domnească – Stadion, iar la Stadion, pe pista de atletism și pe zona din fața Tribunei II, va fi un spectacol susținut de copii. Lista pentru paradă este încă deschisă. 
Avem și la Cinematograful Independența film, de la ora 11:00, „Regele Leu”.” , transmite primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan.
Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , ,