Breaking News

Vremea capricioasă nu i-a ținut în casă! Petrecăreții s-au distrat la ziua Comunei Corbii Mari

Mai 22, 2023

În zi de mare însemnătate pentru creștini ortodocși, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, locuitorii din Corbii Mari, dar și din împrejurimi, au sărbătorit Ziua Comunei. Deși vremea a fost cam capricioasă ieri, momente de soare, dar și de averse, asta nu i-a împiedicat să se distreze cu ocazia evenimentelor pe care administrația locală le-a pregătit. Surprizele au fost numeroase,iar responsabili cu distracția și voia bună au fost cunoscuți artiști, cum ar fi: Marcela Fota, Oana Radu, Jean de la Craiova și Tzancă Uraganu.

oana radu cb

jan craiova

 tzanca corbii mari

”Știți că nu am mai organizat Zilele Comunei de trei ani din cauza unor probleme prin care nu mai vreau să trecem. Astăzi, v-am oferit un program foarte frumos, sper eu, pentru toate gusturile, și am venit în fața dumneavoastră să vă prezint, să vă arăt că noi, toți din comuna Corbii Mari, suntem susținuți și avem plăcerea de a-i avea alături de pe toți cei din administrația județului, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, dar și pe parlamentarii Partidului Social Democrat Dâmbovița. Vreau să subliniez două aspecte: unul administrativ și unul politic. Despre cel administrativ vreau să aduc în atenție și să vă spun ceea ce vom face de acum înainte: avem în lucru o asociere cu Consiliul Județean privind asfaltarea în comună și o construcție de pod. Lucrăm, de asemenea, la rețeaua de apă, facem ultimele verificări înainte de a o pune în funcțiune, avem canalizarea în licitație publică, 7,6 milioane de euro, pentru satele Ungureni, Satul Nou și Grozăvești, este aproape de final, urmează să începem lucările anul acesta. De asemenea, avem în licitație publică rețeaua de canalizare pentru satele Petrești, Bărăceni, Vadu Stanchii, Moara din Groapă. Vă mai spun că, poate cel mai important proiect, care a intrat în linie dreaptă, cu ajutorul președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, este cel al rețelei de alimentare cu gaze care se află la Ministerul Dezvoltării, se fac verificări și sper ca anul acesta să semnăm contractul de finanțare. Lucrăm la studiile de fezabilitate pentru construirea unei școli noi în satul Petrești, una în satul Grozăvești, dar și multe alte proiecte. Mulțumesc Consiliului Local al comunei Corbii Mari, domnului viceprimar, colegilor din aparatul administrativ, cu toții facem o echipă foarte bună, mulțumesc și consilierilor locali, PSD, dar și PNL care au înțeles de această dată că trebuie să fie alături de noi și să voteze aceste proiecte.

toti cb

Acum aspectul politic, pentru că la anul vor fi patru rânduri de alegeri, o să vă rog, așa cum am făcut-o întotdeauna, și o să vă spun același lucru: aveți încredere în mine așa cum ați avut și până acum, în mine și în Partidul Social Democrat și o să vedeți că tot ceea ce v-am spus, v-am promis, o să se realizeze, toate proiectele vor fi implementate. ”, a transmis primarul Ionuț Bănică.

 banica corbii mari

”Vreau să urez La Mulți ani tuturor locuitorilor comunei Corbii Mari, este ziua dumneavoastră, să fiți sănătoți și să aveți grijă de dumneavoastră și de domnul primar pentru că și dumnealui are grijă de comună. Vreau să îl asigur pe domnul primar, aici, în fata dumneavoastră, că atât eu câ și toți colegii mei vom sprijini toate proiectele gândite pentru dezvoltarea comunității locale de aici. Sunt proiecte importante, avem un plan investițional mult mai mare decât în alte comune din județul Dâmbovița. Vă spun și eu că proiectul pe care îl așteptați cu toții, cel al introducerii rețelei de gaze naturale, este în linie dreaptă. ”, a fost mesajul lui Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița prezent la eveniment alături de colegi din conducerea instituției, colegi de partid, primari ai comunelor învecinate, consilieri județeni, parlamentari PSD.

cornel cb 1

Actualitate, Administrație, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare