Noapte
Zi
5 July 2023
1 min read

Perspective promițătoare pe piața muncii pentru  studenții/absolvenții Facultății de Științe Economice din cadrul UVT

Discuții privind viitorul și cariera tinerilor studenți cât și a proaspeților absolvenți au avut loc în cursul zilei de astăzi, la masa rotundă cu tema “Integrarea studenților/absolvenților Facultății de Științe Economice pe piața muncii”, eveniment organizat sub îndrumarea conf. univ. dr. Cristina Ștefan.  Au participat reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, ai Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, ai Corpului Experților Contabili și Contabili Autorizați, dar și oameni de afaceri și studenți. Subiectele abordate au fost numeroase și deosebit de interesante, de un real folos atât pentru angajatori, cât și pentru tineri.

FB_IMG_1688574932305 FB_IMG_1688574919046
“S-a subliniat importanța pregătirii universitare și a dobândirii competențelor necesare în vederea integrării absolvenților pe piața muncii, respectiv rolul stagiilor de practică, al rețelelor de contact în susținerea unui parteneriat activ între mediul universitar și angajatori.”, transmite conf.univ.dr. Cristina Ștefan, decan al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității Valahia Târgoviște.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Spital de Pediatrie, în Târgoviște! CJD a semnat contractul pentru studiul de fezabilitate

Articolul Urmator

ARDE groapa de gunoi de la Titu

Ultimele Articole

Mergisus