Breaking News

Consiliul Județea Dâmbovița, măsuri urgente, de îndată, pentru ajutorarea persoanelor afectate de exloziile de la Crevedia

Aug 27, 2023

 În urmă cu puțin timp, premierul României, Marcel Ciolacu, împreună cu ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, alături de conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, președintele Corneliu Ștefan și vicepreședintele Luciana Cristea, dar și de prefectul Claudia Gilia, au fost prezenți la Crevedia pentru a vedea la fața locului locul unde a avut loc exlozia și pagubele rămase în urmă. Potrivit declarațiilor primului ministru, mâine, la nivelul județului se vor continua măsurile astfel încât locuitorii afectați, cei ale căror case au suferit pagube semnificative, să fie ajutați.

“Împreună cu domnul ministru ne-am deplasat la fața locului. Am venit și a insistat foarte mult și cum era de asemenea și normal, domnul președinte al Consiliului Județean, să vedem situația cu persoanele afectate de explozie. Se organizează președintele CJD, va face ședință maine de îndată cu toate măsurile care trebuie luate astfel încât toate persoanele afectate să primească ajutor, urmând ca, după evaluări, să luăm măsurile din fondul de rezervă al Primului Ministru. Știți foarte bine că prioritatea noastră, începând de aseară, a fost salvarea de vieți omenești și aceasta va rămâne în continuare.”, a declarat Ciolacu.
De asemenea, acesta a mai precizat și faptul că, tot începând de mâine, la nivelul țării vor fi instituite controale pe tot ceea ce înseamnă stații de carburanți.
De precizat este și faptul că președintele CJD, Corneliu Ștefan, a fost prezent la Crevedia și aseară fiind foarte aproape de locul dezastrului, chiar în momentul celei de a doua deflagrații.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: