Breaking News

Vasile Miriuță a preluat funcția de antrenor al AFC Chindia Târgoviște

Aug 18, 2023

După ce, potrivit declarațiilor președintelui Andrei Cordoș, AFC Chibdia s-a despărțit, în condiții amiabile de Dragoș Militaru, funcția de antrenor a fost preluată de Vasile Miriuță. Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, a avut loc prezentarea oficială a acestuia.

Miriuță a exprimat destul de mult optimism în ceea ce privește viitorul echipei și a transmis faptul că are încredere în jucători, iar în perioada imediat următoare va anunța ce nume vor completa staff-ul Chindiei. Gino Rossi rămâne alături de echipă.

„Știu cât de cât lotul Chindiei. Sunt jucători care au evoluat în prima ligă, cum ar fi Marc și Moldoveanu, pe care i-am și antrenat. Probabil vor mai veni jucători, dar acest lucru nu depinde doar de mine. În următoarele zile voi cunoaște mai bine lotul și vom vedea dacă mai este nevoie să aducem vreun jucător-doi” ,a declarat Vasile Miriuță, noul antrenor al Chindiei Târgoviște.

Marțea viitoare, 22 august a.c., începând cu ora 19:00, AFC Chindia va disputa meciul împotriva FC Gloria Buzău pe stadionul tărgoviștean “Eugen Popescu”. “Victoria cu Buzăul este esențială pentru noi. Conștientizăm că adversarii au un lot puternic și sunt în lupta pentru promovare. Meciul de marți seară va fi o provocare serioasă pentru noi, dar credem în obiectivul promovării. Am avut experiența salvării unor echipe de la retrogradare, cum a fost cazul Hermannstadt Sibiu. Acum, promovarea cu Chindia este o nouă provocare ce mă motivează”, a precizat Miriuță.

Legat de plecarea lui Dragoș Militare nu s-au dat prea multe explicații, președintele clubului, Andrei Cordoș precizând doar că “Subiectul Dragoș Militaru este închis pentru mine. Prioritatea este viitorul, iar nu prezentul. Faptul că am oficializat trecerea la noul antrenor demonstrează aceasta. Ne dorim să privim înainte și să ne concentrăm pe evoluția echipei în sezonul curent”.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: