Breaking News

Chinez obligat să părăsească județul Dâmbovița! I-a expirat viza de ședere

Noi 21, 2023

Polițiștii din cadrul  Biroul pentru Imigrări al Judeţului Dâmbovița, în urma acțiunilor întreprinse, au depistat un bărbat în vârstă de 46 de ani, din China, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de ședere. Pe numele acestuia a fost emisă decizie de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 zile. De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 400 de lei.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări al Judeţului Dâmboviţa, au desfăşurat, la data de 19 noiembrie a.c., o acțiune cu forțe proprii pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

 Astfel, în cadrul activităților întreprinse, polițiștii de imigrări au depistat un bărbat din China, în vârstă de 46 de ani, care nu mai îndeplinea condiţiile şederii pe teritoriul României. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta a intrat legal în România însă, la expirarea vizei, nu a părăsit teritoriul țării noastre. Ca urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări au emis pe numele acestuia decizie de returnare prin care este obligat să părăsească țara în termen de 15 zile. Totodată, acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 400 de lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată cu modificările și completările ulterioare.

 

***

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, continuă organizarea unor astfel de acţiuni privind combaterea şederii şi muncii ilegale, solicitând cetăţenilor străini să acorde interes reglementării legale a dreptului de şedere pe teritoriul României. - BIROUL PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEŢULUI DÂMBOVIȚA.

Fără categorie, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare