Noapte
Zi
26 February 2024
1 min read

Târgoviște s-a transformat dintr-un simplu „oraș” în ACASĂ

”Acest cuvânt este pentru voi, cei cărora vă datorez tot ce s-a întâmplat în ultimii 9 ani. Când vorbesc despre cum s-a schimbat orașul nostru în acești ani, voi sunteți primii care meritați recunoștință. Căci fără voi, fără încrederea imensă pe care mi-ați acordat-o, nimic nu ar fi fost posibil.

Dacă am făcut lucrurile pe măsura așteptărilor, numai voi puteți aprecia. Știm, însă, că am făcut totul cu bună credință și seriozitate.

Am muncit mult ca să ajungem să spunem că Târgoviște s-a transformat în bine. O spunem noi, cei care locuim aici, o spun turiștii care ne vizitează, o spun vecinii noștri din alte orașe. Nu e mândrie mai mare decât atunci când suntem dați exemplu pozitiv în comparație cu alte centre urbane.

Târgoviștea de astăzi este dovada acestei transformări. Investiții realizate, investiții aflate în execuție și proiecte de viitor. Pentru că eu nu uit vreo virgulă din ce am promis și vreau să mergem mai departe pe acest drum.

Am alături de mine oameni foarte buni, cu multă putere de muncă, oameni care cred în aceleași principii ca și mine. Și, foarte important, am un parteneriat ireproșabil cu președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, concretizat în investiții extraordinare pentru Capitala județului. Căci așa se fac lucrurile bune și de viitor, în echipă.

Orașul nostru este, astăzi, un centru oferit drept model de dezvoltare urbană în multe privințe. Are o bogăție istorică și culturală fantastică, investește puternic în educație și mobilitate urbană, oferă posibilități multiple de agrement, se bucură de resursă umană profesională bine cotată în toate domeniile. Târgoviște s-a transformat dintr-un simplu „oraș” în ACASĂ.”, transmite primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Votează și tu! ”10 pentru Dâmbovița”, evenimemt dedicat recunoașterii realizărilor remarcabile ale doamnelor care activează în diferite domenii

Articolul Urmator

Omagiu pentru Hugo Wolff. Teatrul Tony Bulandra inaugurează sala de spectacole ce poartă numele coregrafului

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Un dâmbovițean a spart geamurile unei mașini, iar din alte autoturisme a furat portofele și cărți de identitate

În după-amiaza zilei de 15 mai a.c., polițiștii din cadrul

TÂRGOVIȘTE: Peste 10 milioane de lei se investesc în modernizarea Școlii Nr.9

Peste 10 milioane de lei va investi administrația locală târgovișteană