Noapte
Zi
13 March 2024
1 min read

TÂRGOVIȘTE! ÎN ATENȚIA CONTRIBUABILILOR – PERSOANE FIZICE ȘI JURIDICE! 31 martie, data limită pentru plata taxelor și impozitelor cu bonificația de 10%

Duminică, 31 martie, ultima zi de plată a taxelor și impozitelor locale, fără majorări de întârziere și cu bonificație de 10%
Primăria Municipiului Târgoviște informează că termenul limită până la care se pot plăti taxele și impozitele locale, aferente semestrului I al anului fiscal 2024, fără majorări de întârziere, este duminică, 31 martie 2024.
Contribuabilii care își achită obligațiile aferente întregului an, până la data menționată, beneficiază de o bonificație de 10% din cuantumul total al taxelor și impozitelor pe terenuri, clădiri, autovehicule și/sau taxa de habitat.
Având în vedere că data de 31 martie este zi nelucrătoare, contribuabilii vor putea să plătească taxele și impozitele locale cu bonificație, inclusiv luni, 1 aprilie, conform legii.
Potrivit legislației în vigoare, contribuabilii care nu-și achită obligațiile fiscale până la 31 martie 2023 vor suporta majorări de întârziere de 1% din cuantumul obligațiilor fiscale principale, calculate pentru fiecare lună sau fracțiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului de scadență.
Impozitele și taxele locale se pot achita la ghișeele instituției în numerar sau cu cardul bancar, prin ordin de plată, mandat poștal sau prin internet la adresa www.ghiseul.ro.
Programul de încasări la ghișeele Serviciului de Impozite și Taxe Locale din str. Poet Grigore Alexandrescu, Bl. E4, parter este:
– luni, miercuri, joi și vineri:  08.00 – 16.30
– marți:  08.00 – 18.30
FOTO ARHIVĂ

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Băieți, nu ține! Obișnuiți-vă! Nu mai reprezentați nimic! 

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Proiectul sălii de sport din campusul UVT, aproape de finalizare  

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Un dâmbovițean a spart geamurile unei mașini, iar din alte autoturisme a furat portofele și cărți de identitate

În după-amiaza zilei de 15 mai a.c., polițiștii din cadrul

TÂRGOVIȘTE: Peste 10 milioane de lei se investesc în modernizarea Școlii Nr.9

Peste 10 milioane de lei va investi administrația locală târgovișteană